O Oktar47 Zeptopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 ASRock A520M hvs anakrt aldım sıfır. 2000W Power aktıf calısıyordu. Anakartı acıp baglantılarını yaptığımda ne Power'dan tepki ne de anakartta tepki gördüm. RAM 3000 MHz DDR 4 8 GB. 2.RAM 3200 MHz DDR 4 8 GB. Taktıgım işlemci R7 2700X. Klavye ve fare ısıkları aktif yanıyor ama ne start alıyor ne de tepki var yeni dizdim sebebi ne olabilir? Not. SSD anakart işlemci kasa sıfır. Power 2.el ama calısıyor sorunsuz. RAM'lar 2.el eski kasadan kalma ama calısıyor sorunsuz yardım için sağ olun.
ASRock A520M hvs anakrt aldım sıfır. 2000W Power aktıf calısıyordu. Anakartı acıp baglantılarını yaptığımda ne Power'dan tepki ne de anakartta tepki gördüm. RAM 3000 MHz DDR 4 8 GB. 2.RAM 3200 MHz DDR 4 8 GB. Taktıgım işlemci R7 2700X. Klavye ve fare ısıkları aktif yanıyor ama ne start alıyor ne de tepki var yeni dizdim sebebi ne olabilir? Not. SSD anakart işlemci kasa sıfır. Power 2.el ama calısıyor sorunsuz. RAM'lar 2.el eski kasadan kalma ama calısıyor sorunsuz yardım için sağ olun.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.603 Makaleler 6 Çözümler 523 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Şubat 2025 #2 @Oktar47 Ön panel bağlantılarını doğru yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS O Oktar47 Zeptopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 turko35408 dedi: @Oktar47 Ön panel bağlantılarını doğru yaptınız mı? Eki Görüntüle 2431554 Eki Görüntüle 2431557 Genişletmek için tıkla... kesinlikle doğru hocam yani power calisiyor ramlar oyle . anakartta gran tepki yok cok şaşkınım Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @Oktar47 Ön panel bağlantılarını doğru yaptınız mı? Eki Görüntüle 2431554 Eki Görüntüle 2431557 Genişletmek için tıkla... kesinlikle doğru hocam yani power calisiyor ramlar oyle . anakartta gran tepki yok cok şaşkınım
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.603 Makaleler 6 Çözümler 523 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Şubat 2025 #4 Hocam Power çalışıyorsa RAM'ler de çalışıyorsa nasıl tepki yok? İşlemciyi doğru yönde ve pinlere hasar vermeden taktınız mı? Bence tekrar kontrol edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Hocam Power çalışıyorsa RAM'ler de çalışıyorsa nasıl tepki yok? İşlemciyi doğru yönde ve pinlere hasar vermeden taktınız mı? Bence tekrar kontrol edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS O Oktar47 Zeptopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #5 turko35408 dedi: Hocam Power çalışıyorsa RAM'ler de çalışıyorsa nasıl tepki yok? İşlemciyi doğru yönde ve pinlere hasar vermeden taktınız mı? Bence tekrar kontrol edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam baska bilgisayar kasam var denıyorum ramlari calısıyor power calısıyor . Ama taktığımız sistemde tepki yok start veya ufak bi kıpırdama dahi yok el ile sasi yaptırıp aciyorum anakartı ordan bıle gelmiyor işlemci kontrol edildi sorunsuz Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Hocam Power çalışıyorsa RAM'ler de çalışıyorsa nasıl tepki yok? İşlemciyi doğru yönde ve pinlere hasar vermeden taktınız mı? Bence tekrar kontrol edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam baska bilgisayar kasam var denıyorum ramlari calısıyor power calısıyor . Ama taktığımız sistemde tepki yok start veya ufak bi kıpırdama dahi yok el ile sasi yaptırıp aciyorum anakartı ordan bıle gelmiyor işlemci kontrol edildi sorunsuz
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.603 Makaleler 6 Çözümler 523 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 24 Şubat 2025 #6 Anakartı garantiden gönderin baksınlar. Ya da değişim talep edin. Artı 0 Eksi