V VeyselKRZM Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba aşağıdaki anakart ve RAM'i almayı dusunuyorum. Anakart RAM uyumuluk listesinde bu RAM yok, problem yaratır mı? Kasa - ekran kartı - sıvı soğutma - fanlar beyaz olduğu için anakart ve RAM'ler de aynı olsun istiyorum. Önerilere de açığım. Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.049,99 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.sinerji.gen.tr/gskill-32gb-2x16-trident-z5-rgb-beyaz-6000mhz-cl36-ddr5-ram-f5-6000j3636f16gx2-tz5rw-p-48110
Merhaba aşağıdaki anakart ve RAM'i almayı dusunuyorum. Anakart RAM uyumuluk listesinde bu RAM yok, problem yaratır mı? Kasa - ekran kartı - sıvı soğutma - fanlar beyaz olduğu için anakart ve RAM'ler de aynı olsun istiyorum. Önerilere de açığım. Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.049,99 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.sinerji.gen.tr/gskill-32gb-2x16-trident-z5-rgb-beyaz-6000mhz-cl36-ddr5-ram-f5-6000j3636f16gx2-tz5rw-p-48110
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 1 Ekim 2023 #2 Uyumludur fakat EXPO destekli RAM alırsanız daha iyi verim alabilirsiniz.
V VeyselKRZM Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 AmedeusB dedi: Uyumludur fakat EXPO destekli RAM alırsanız daha iyi verim alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... önerebileceğiniz beyaz 2x16 varmı acaba anakart'a uyumlu. ucuzluk sitelerinde expo filtresi göremedim.
AmedeusB dedi: Uyumludur fakat EXPO destekli RAM alırsanız daha iyi verim alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... önerebileceğiniz beyaz 2x16 varmı acaba anakart'a uyumlu. ucuzluk sitelerinde expo filtresi göremedim.
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 1 Ekim 2023 #4 VeyselKRZM dedi: önerebileceğiniz beyaz 2x16 varmı acaba anakart'a uyumlu. ucuzluk sitelerinde expo filtresi göremedim. Genişletmek için tıkla... EXPO RAM beyaz EXPO destekli ben de bulamadım fakat bu var.
VeyselKRZM dedi: önerebileceğiniz beyaz 2x16 varmı acaba anakart'a uyumlu. ucuzluk sitelerinde expo filtresi göremedim. Genişletmek için tıkla... EXPO RAM beyaz EXPO destekli ben de bulamadım fakat bu var.
V VeyselKRZM Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 muhtemelen ilk attığım ram'e yöneleceğim. bazen performans-şıklık arasında kalınca aşağı yukarı %10 performansa karşılık şıklığı seçmem gerekiyor
muhtemelen ilk attığım ram'e yöneleceğim. bazen performans-şıklık arasında kalınca aşağı yukarı %10 performansa karşılık şıklığı seçmem gerekiyor
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 1 Ekim 2023 #6 VeyselKRZM dedi: muhtemelen ilk attığım ram'e yöneleceğim. bazen performans-şıklık arasında kalınca aşağı yukarı %10 performansa karşılık şıklığı seçmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
VeyselKRZM dedi: muhtemelen ilk attığım ram'e yöneleceğim. bazen performans-şıklık arasında kalınca aşağı yukarı %10 performansa karşılık şıklığı seçmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.