devran atuğ Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 62 27 Haziran 2024 #1 RAM Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8 GB. İşlemci Ryzen 5 7600X Arkadaşlar merhaba, anakart seçeceğim fakat 2 anakart arasında arada kaldım. Aralarındaki fiyat farkı 200TL civarında. Almayı planladığım sistem: Ryzen 5 7600X Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8 GB. G.Skill D532 GB 6000-32 Trident 6000MHz. ASRock A620M Pro RS Wi-Fi 7200MHz(OC) RGB M.2 AM5: https://www.sinerji.gen.tr/asrock-a620m-pro-rs-wifi-7200mhz-oc-rgb-m2-am5-matx-ddr5-anakart-p-48129 ASUS TUF Gaming A620M-Plus AMD A620 AM5 DDR5 6400 2xdp HDMI çift M.2 Amazon.com.tr Anakartlar arasında seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, anakart seçeceğim fakat 2 anakart arasında arada kaldım. Aralarındaki fiyat farkı 200TL civarında. Almayı planladığım sistem: Ryzen 5 7600X Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8 GB. G.Skill D532 GB 6000-32 Trident 6000MHz. ASRock A620M Pro RS Wi-Fi 7200MHz(OC) RGB M.2 AM5: https://www.sinerji.gen.tr/asrock-a620m-pro-rs-wifi-7200mhz-oc-rgb-m2-am5-matx-ddr5-anakart-p-48129 ASUS TUF Gaming A620M-Plus AMD A620 AM5 DDR5 6400 2xdp HDMI çift M.2 Amazon.com.tr Anakartlar arasında seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.265 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Parçaları tek tek mi topluyorsunuz? Sistem link atar mısınız?
devran atuğ Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 62 27 Haziran 2024 #3 ALUU dedi: Parçaları tek tek mi topluyorsunuz? Sistem link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tek tek topluyorum
ALUU dedi: Parçaları tek tek mi topluyorsunuz? Sistem link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tek tek topluyorum
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.265 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 devran atuğ dedi: Tek tek topluyorum Genişletmek için tıkla... Şu anda genel olarak hazır sistemler daha uyguna geliyor, hazır sistem düşünmez misiniz?
devran atuğ dedi: Tek tek topluyorum Genişletmek için tıkla... Şu anda genel olarak hazır sistemler daha uyguna geliyor, hazır sistem düşünmez misiniz?
devran atuğ Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 62 27 Haziran 2024 #5 ALUU dedi: Şu anda genel olarak hazır sistemler daha uyguna geliyor, hazır sistem düşünmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Cok fazla araştırdım fakat kendime göre bir şey bulamadım. Sanallaştırma alanında ve işlem gücü olarak iyi bir sistem arıyorum.
ALUU dedi: Şu anda genel olarak hazır sistemler daha uyguna geliyor, hazır sistem düşünmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Cok fazla araştırdım fakat kendime göre bir şey bulamadım. Sanallaştırma alanında ve işlem gücü olarak iyi bir sistem arıyorum.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.265 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #6 devran atuğ dedi: Cok fazla araştırdım fakat kendime göre bir şey bulamadım. Sanallaştırma alanında ve işlem gücü olarak iyi bir sistem arıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacınız nedir? Bir de bütçe paylaşır mısınız belki istekleriniz doğrultusunda bir şeyler buluruz.
devran atuğ dedi: Cok fazla araştırdım fakat kendime göre bir şey bulamadım. Sanallaştırma alanında ve işlem gücü olarak iyi bir sistem arıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacınız nedir? Bir de bütçe paylaşır mısınız belki istekleriniz doğrultusunda bir şeyler buluruz.
devran atuğ Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 62 27 Haziran 2024 #7 ALUU dedi: Şu anda genel olarak hazır sistemler daha uyguna geliyor, hazır sistem düşünmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Varsa güzel sistem atabilirsin tabii ki de ALUU dedi: Kullanım amacınız nedir? Bir de bütçe paylaşır mısınız belki istekleriniz doğrultusunda bir şeyler buluruz. Genişletmek için tıkla... 40k civarı ekran dahil sistem bulmaya çalışıyorum. Çok fazla işlem gücüne ihtiyacım var. Bir çok yarışmaya katılıyorum çünkü. Genellikle grafik kartına ihtiyaç duymayan programlar kullanıyorum. Ayda yılda bir hikayemi oyun oynuyorum o kadar
ALUU dedi: Şu anda genel olarak hazır sistemler daha uyguna geliyor, hazır sistem düşünmez misiniz? Genişletmek için tıkla... Varsa güzel sistem atabilirsin tabii ki de ALUU dedi: Kullanım amacınız nedir? Bir de bütçe paylaşır mısınız belki istekleriniz doğrultusunda bir şeyler buluruz. Genişletmek için tıkla... 40k civarı ekran dahil sistem bulmaya çalışıyorum. Çok fazla işlem gücüne ihtiyacım var. Bir çok yarışmaya katılıyorum çünkü. Genellikle grafik kartına ihtiyaç duymayan programlar kullanıyorum. Ayda yılda bir hikayemi oyun oynuyorum o kadar