ASRock A620M Pro RS sisteme 13 bin TL islemci ve ekran karti onerisi

uğurcan88

Decapat
Daha fazla  
AM4 sistemimi sattım ve sıfırdan AM5 sistem topladım, şu an ekran kartı ve işlemcim eksik bilgim yok önerileriniz var mı?
Sistem:

ASRock A620M Pro RS(sanırım biraz kötü fakat bulabildiğimin en ucuzu buydu)
ASUS TUF 750b (PSU)
MSI MAG Forge 100(şimdi sipariş verdim eğer çok kötüyse iade edebilirim.)
Patriot Viper Venom 8+8 5200 MHz

Bütçem ekran kartı ve işlemci için 13000 TL.
2. el veya sıfır fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
AM4 sistemimi sattım ve sıfırdan AM5 sistem topladım, şu an ekran kartı ve işlemcim eksik bilgim yok önerileriniz var mı?
Sistem:

ASRock A620M Pro RS(sanırım biraz kötü fakat bulabildiğimin en ucuzu buydu)
ASUS TUF 750b (PSU)
MSI MAG Forge 100(şimdi sipariş verdim eğer çok kötüyse iade edebilirim.)
Patriot Viper Venom 8+8 5200 MHz

Bütçem ekran kartı ve işlemci için 13000 TL.
2. el veya sıfır fark etmez.
Anakart güzel gözüküyor. İşlemci olarak 7500F en mantıklısı anakartın için. İkinci elde bulamadım , sıfırda 6000TL. Ekran kartı olarak ikinci el RX6650XT bulabilirsen onu alman. Sıfır da bu paralara güzel kart yok maalesef.

2. el almak ayrı bir şey hocam.
Hazır sistemler sizin toplayacağınız "herhangi" bir sistemden daha F/P olacaktır.
Ama arkadaş anakartı , kasayı ve PSU'yu almış zaten. Mecbur parça almak zorunda.

Anakart güzel gözüküyor. İşlemci olarak 7500F en mantıklısı anakartın için. İkinci elde bulamadım, sıfırda 6000TL. Ekran kartı olarak ikinci el RX 6650 XT bulabilirsen onu alman. Sıfır da bu paralara güzel kart yok maalesef.

Ama arkadaş anakartı, kasayı ve PSU'yu almış zaten. Mecbur parça almak zorunda.

İade yapabilir belki.
Ama iş işten geçtiyse "her türlü hazır bir sisteme göre 2. el parça almıyorsa zararda"

Anakart güzel gözüküyor. İşlemci olarak 7500F en mantıklısı anakartın için. İkinci elde bulamadım, sıfırda 6000TL. Ekran kartı olarak ikinci el RX 6650 XT bulabilirsen onu alman. Sıfır da bu paralara güzel kart yok maalesef.

Ama arkadaş anakartı, kasayı ve PSU'yu almış zaten. Mecbur parça almak zorunda.

Hepsi kargo aşamasında daha iade edip hazır sistem almam en iyisi gibi görünüyor. 25000 TL civarı hazır sistem önerisi için başka konu açacağım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı