Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #11 aybrktrhn dedi: Sisteminiz güzel. Ancak kasanın PSU'suz versiyonunu alıp PSU olarak FSP Hydro 700 veya High Power 750W almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi daha fazla aşmak istemiyorum. Muhtemelen böyle alacağım :/ Kasanın PSU'su sorun çıkarmaz galiba bana.
aybrktrhn dedi: Sisteminiz güzel. Ancak kasanın PSU'suz versiyonunu alıp PSU olarak FSP Hydro 700 veya High Power 750W almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi daha fazla aşmak istemiyorum. Muhtemelen böyle alacağım :/ Kasanın PSU'su sorun çıkarmaz galiba bana.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #12 Aylmfuha dedi: Bütçeyi daha fazla aşmak istemiyorum. Muhtemelen böyle alacağım :/ Kasanın PSU'su sorun çıkarmaz galiba bana. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin. Everest'in 750W 80+ PSU'su 400W gücü zor üretiyor. Dark markası da çok kaliteli sayılmaz.
Aylmfuha dedi: Bütçeyi daha fazla aşmak istemiyorum. Muhtemelen böyle alacağım :/ Kasanın PSU'su sorun çıkarmaz galiba bana. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin. Everest'in 750W 80+ PSU'su 400W gücü zor üretiyor. Dark markası da çok kaliteli sayılmaz.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #13 aybrktrhn dedi: Öyle demeyin. Everest'in 750W 80+ PSU'su 400W gücü zor üretiyor. Dark markası da çok kaliteli sayılmaz. Genişletmek için tıkla... 750W yok maalesef sitede. High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) Şu nasıl?
aybrktrhn dedi: Öyle demeyin. Everest'in 750W 80+ PSU'su 400W gücü zor üretiyor. Dark markası da çok kaliteli sayılmaz. Genişletmek için tıkla... 750W yok maalesef sitede. High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) Şu nasıl?
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #14 Aylmfuha dedi: 750W yok maalesef sitede. High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) Şu nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel seçim.
Aylmfuha dedi: 750W yok maalesef sitede. High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) Şu nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel seçim.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #15 aybrktrhn dedi: Güzel seçim. Genişletmek için tıkla... 40 Lira oynuyormuş arada. Tamam o zaman bunu alıyorum. Sistem genel olarak nasıl? Beni götürür mu uzun süre?
aybrktrhn dedi: Güzel seçim. Genişletmek için tıkla... 40 Lira oynuyormuş arada. Tamam o zaman bunu alıyorum. Sistem genel olarak nasıl? Beni götürür mu uzun süre?
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #16 Aylmfuha dedi: 40 Lira oynuyormuş arada. Tamam o zaman bunu alıyorum. Sistem genel olarak nasıl? Beni götürür mu uzun süre? Genişletmek için tıkla... Gayet güçlü ve güzel bir sistem. Uzun yıllar rahatlıkla idare edecektir. Ancak biraz beklerseniz daha iyisini önerebilirim.
Aylmfuha dedi: 40 Lira oynuyormuş arada. Tamam o zaman bunu alıyorum. Sistem genel olarak nasıl? Beni götürür mu uzun süre? Genişletmek için tıkla... Gayet güçlü ve güzel bir sistem. Uzun yıllar rahatlıkla idare edecektir. Ancak biraz beklerseniz daha iyisini önerebilirim.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #17 aybrktrhn dedi: Gayet güçlü ve güzel bir sistem. Uzun yıllar rahatlıkla idare edecektir. Ancak biraz beklerseniz daha iyisini önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Beklemeyi düşünmüyorum. 3 aydır bilgisayarsızım. Hazır para elime geçmişken almak istiyorum :') İleride parçaları değiştirebilirim.
aybrktrhn dedi: Gayet güçlü ve güzel bir sistem. Uzun yıllar rahatlıkla idare edecektir. Ancak biraz beklerseniz daha iyisini önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Beklemeyi düşünmüyorum. 3 aydır bilgisayarsızım. Hazır para elime geçmişken almak istiyorum :') İleride parçaları değiştirebilirim.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #18 Aylmfuha dedi: Beklemeyi düşünmüyorum. 3 aydır bilgisayarsızım. Hazır para elime geçmişken almak istiyorum :') İleride parçaları değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok, birazdan kastım yaklaşık 5 dakika.
Aylmfuha dedi: Beklemeyi düşünmüyorum. 3 aydır bilgisayarsızım. Hazır para elime geçmişken almak istiyorum :') İleride parçaları değiştirebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok, birazdan kastım yaklaşık 5 dakika.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #19 aybrktrhn dedi: Yok, birazdan kastım yaklaşık 5 dakika. Genişletmek için tıkla... Hahahahahhahaha ben sandım ki yeni gelecek parçalardan önereceksiniz. Tamam bekliyorum
aybrktrhn dedi: Yok, birazdan kastım yaklaşık 5 dakika. Genişletmek için tıkla... Hahahahahhahaha ben sandım ki yeni gelecek parçalardan önereceksiniz. Tamam bekliyorum
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #20 Aylmfuha dedi: Hahahahahhahaha ben sandım ki yeni gelecek parçalardan önereceksiniz. Tamam bekliyorum Genişletmek için tıkla... Şu şekilde 5.242 TL yapıyor. Monitör 2K 75 Hz 1 ms ve EyeCare. Ancak ben cidden monitörden anlamam, o yüzden Jira ve astigmat13 isimli kullanıcıları etiketler misiniz?
Aylmfuha dedi: Hahahahahhahaha ben sandım ki yeni gelecek parçalardan önereceksiniz. Tamam bekliyorum Genişletmek için tıkla... Şu şekilde 5.242 TL yapıyor. Monitör 2K 75 Hz 1 ms ve EyeCare. Ancak ben cidden monitörden anlamam, o yüzden Jira ve astigmat13 isimli kullanıcıları etiketler misiniz?