Çözüldü ASRock AB350M BIOS No image file detected hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sytomg

Centipat
Ryzen 3 1300X'ten Ryzen 5 3600'e geçiceğim için ASRock AB350M model anakartımın BIOS'unu güncellemem gerekiyor. İlk başta 3.20 versiyonuna yükselttim fakat ardından Ryzen yeni nesil destekleyen BIOS sürümü olan 5.40'ı yüklemeye çalıştığımda "no image file detected" hatası veriyor. USB driverım FAT32 formatında ve hem 2.0 hem de 3.0 portları da denedim. Ne yapmam gerekiyor?

Çözüm
Bende de benzer bir anakart var:
ASRock AB350GAMINg Fatalty ITX.

Aynı sorun bende de burada yazılanları denedim olmadı şu şekilde hallettim ben o sorunu

Önce çıkan ilk BIOS güncellemeyi yaptım. Sonra tek tek diğer BIOS güncellemelerini yaptım. FAT32 USB'de.

Bu arada bu sorunun sebebi Anakart BIOS Update için daha önceki BIOS Update'lerini istiyor o vaziyetten dolayı hata veriyor. Ben bu şekilde çözdüm.
Doğru anakartın BIOS sürümünü indirdiğine emin misin?

Bu kişinin yaptığı gibi belleğin boyutunu 2 GB ayarlayıp dener misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…