ASRock anakart alınır mı?

mehmet gögöz

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistem toplatacağım. Anakart markasına çok takıldım, bu marka da dikkatimi çekti. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünlerini Teknobiyotik getiriyor. Şu an alabileceğiniz süslü MSI, ASUS anakartlardan çok daha iyiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASRock ülkemiz dışında bilinen, ancak ülkemizde pek tanınmayan bir marka. Bu durum sizi kuşkuya düşürmesin efendim. Kaliteli, şık ayrıca bütçe dostu ürünler yapar. Bir tek Teknobiyotik'te satılıyor diye biliyorum.

AsRock zamanında Asus'un alt markası olarak piyasaya çıkmış, daha sonra bağımsızlığını ilan ederek dünyada 3. konuma gelmiş bir markadır. AsRock özellikle Japonya ve Güney Kore'de lider markadır. Son yıllarda ciddi atılım yaptılar. OC rekorlarında tercih edilen bir marka oldu, zaten dünya OC Şampiyonunu (Nick Shih) kendi bünyelerine dahil ettiler ve çok iyi OC için anakart üretimi yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Almamak için herhangi bir sebep yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı