Merhabalar, arkadaşlarıma tartışma konusu olan ASRock markasının ne kadar kaliteli olduğunu arkadaşlarıma kanıt olarak göstereceğim. Tartışma şöyle başladı: 5 kişiyiz, DC'de arkadaşım sistem toplamak istiyor, ben anakart markalarını sayarken markalar arasında ASRock dedim, diğer arkadaşım bana orada okkalı bir küfür dedi, ben de anlattım, tınlamadı. Sizle olan şu konuda olan konuşmaların ekran görüntüsü olarak atacağım. Peki sizce ASRock kaliteli bir marka mıdır?
Merhabalar, arkadaşlarıma tartışma konusu olan ASRock markasının ne kadar kaliteli olduğunu arkadaşlarıma kanıt olarak göstereceğim. Tartışma şöyle başladı: 5 kişiyiz, DC'de arkadaşım sistem toplamak istiyor, ben anakart markalarını sayarken markalar arasında ASRock dedim, diğer arkadaşım bana orada okkalı bir küfür dedi, ben de anlattım, tınlamadı. Sizle olan şu konuda olan konuşmaların ekran görüntüsü olarak atacağım. Peki sizce ASRock kaliteli bir marka mıdır?
Modeline göre değişir. MSI ve ASUS gibi markaların bile ne kadar leş anakartları var bir bilsen. Dışını süsleyip boyuyorlar anakartın ''oyuncu itemi'' hissiyatı veriyorlar, ama içi boş.
Asrock eli yüzü düzgün bir marka. Kötü bir ürünlerini görmedim daha. F/P segmentinde iyi işler yapıyorlar. Arkadaşlarınız gibi sadece MSI ve ASUS'tan anlayan kişiler ile bilgisayar konusunu konuşmayın.
Kim önermiyor anlamadım? Forumda böyle bir yasak mı var? ASUS'un kendi kuruluşudur (şu an ASUS'a bağlı değil) ve her seride her markanın sorunları olabileceği gibi ASRock'ın da sorunlu veya güzel ürünleri var.
ASRock Türkiye'de popüler değil ama dünya pazarında MSI, Gigabyte, ASUS kadar popülerdir.
Aynı kaliteye daha uygun fiyat almak istiyorsan ASRock tercih edebilirsin.