ASRock B450 PRO4 vs MSI B450-A PRO Max

Bence MSI B450-A PRO Max :) . Soğutması Tomahawk'tan 5 derece kadar geri sadece. Diğer özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı. Fakat kullanacağınız işlemci 3700x ve yukarısı ise bence Tomahawk alın kafanız rahat olur. Oldukça ileriye dönük. 3900X'i bile besleyebiliyor :) .

Bence MSI B450-A PRO Max :) . Soğutması Tomahawk'tan 5 derece kadar geri sadece. Diğer özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı. Fakat kullanacağınız işlemci 3700x ve yukarısı ise bence Tomahawk alın kafanız rahat olur. Oldukça ileriye dönük. 3900X'i bile besleyebiliyor :) .
Teşekkürler ryzen 5 3600 kullanacağım.Tomahawk da bütçemi aşıyor.

O halde dediğim anakart işinizi fazlasıyla görür. Şunu belirtmek isterim eğer stok soğutucu ile kullanmayı düşünüyorsanız o işlemciyi tam performans alamazsınız. Çok fazla ısınıyor. Kule tipi bir soğutucu edinin.

O halde dediğim anakart işinizi fazlasıyla görür. Şunu belirtmek isterim eğer stok soğutucu ile kullanmayı düşünüyorsanız o işlemciyi tam performans alamazsınız. Çok fazla ısınıyor. Kule tipi bir soğutucu edinin.
Gigabyte B450M AORUS ELITE AMD Anakart: Amazon.com.tr: Techburada Hocam bu anakart nasıldır bana güzel geldi bir de amazondan sipariş kolay olurmu daha önce hiç yapmadım.kule tipi soğutuculardan hangisini önerirsiniz

Dostum VRAM ve Mosfet olarak en zayıf kart buydu yanlış hatırlamıyorsam. Alınmaz yani. Dediğin modellerden, A-Pro'yu alabilirsin.
Hocam MSİ pro serisi anakartlara kalitesiz diyenler var.Biraz aklımı kurcaladı.Bir de bu fiyata asus b450 tuf micro anakartını da alabiliyorum.ATX ve Microatx arasında performans açısından fark olur mu?Eğer yoksa galiba asus tuf daha kaliteli duruyor.Size sormak istedim.Şimdiden sağolun.

Kim demiş onu? Attığın kartı Tomahawk ile aynı kategoride. Yalnızca soğutması biraz daha zayıf.
Evet doğru, VRM yapısı falan aynı sadece tasarım ve heatsink farklı ama Tomahawk daha serin bütçe varsa alınır ama A Pro Max al geç. Tuf'tan daha serin ve kaliteli.

3 pin ARGB bağlantılı fan veya led şerit kullanacak isen Asrock al, anakart üzerinde bu bağlantı var. @benoff

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı