leayxı Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Valorant'ta TPM 2.0 hatasını alıyorum. Fakat kurulu ve secure bot açamam lazım. Hata veriyor. Anakarttım ASRock B450M. Dosya Ekleri image.jpg 144 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba arkadaşlar. Valorant'ta TPM 2.0 hatasını alıyorum. Fakat kurulu ve secure bot açamam lazım. Hata veriyor. Anakarttım ASRock B450M.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2024 #2 Çözüldü: ASRock B450M HDV r4.0 fTPM açma İşlemcim Ryzen 5 1600 AF fTPM ayarını nereden açacağımı bulamadım. www.technopat.net
Çözüldü: ASRock B450M HDV r4.0 fTPM açma İşlemcim Ryzen 5 1600 AF fTPM ayarını nereden açacağımı bulamadım. www.technopat.net
leayxı Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Enabled çıkmıyor ve TPM'den kaynaklı değil diye tahmin ediyorum Dosya Ekleri image.jpg 142,7 KB · Görüntüleme: 102
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2024 #4 leayxı dedi: Enabled çıkmıyor ve TPM'den kaynaklı değil diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... AMD Cpu ftpm kısmını seçin hocam.
leayxı dedi: Enabled çıkmıyor ve TPM'den kaynaklı değil diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... AMD Cpu ftpm kısmını seçin hocam.
leayxı Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #5 Hocam o seçiliydi yine aynı hatayı veriyor Valorant'ta
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2024 #6 leayxı dedi: Hocam o seçiliydi yine aynı hatayı veriyor Valorant'ta Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olabilir hocam.
leayxı dedi: Hocam o seçiliydi yine aynı hatayı veriyor Valorant'ta Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olabilir hocam.