ASRock B450M-HDV Alınır Mı?

keremirhan09

Centipat
SS'lerini atmış olduğum sistem için anakartın kesinlikle kötü olduğu yorumlarını aldım, ”ASRock Çin yapımı olup Çin için en diplerde gezen kaliteymiş”
İşin ehli olarak sizlere danışmak istedim. Değerleri yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASRock kaliteli bir markadır Çin merkezli değil Tayvan'da üretim yapar kurucuları da ASUS'dan ayrılan eski ortaklarıdır. Türkiye'de çok bilinmez ama bilinen markalardan ürününe göre ya aynı kalitede ya da daha iyisidir. Bahsettiğiniz kart benim eski kartım işinizi görür sorun yaratmaz RGB pin girişi yoktur.

Seçtiğiniz SSD'yi burada çok fazla sayıda önermeyen arkadaş oldu galiba kronik sorunluymuş bir araştırın isterseniz.

Seçtiğiniz SSD'yi burada çok fazla sayıda önermeyen arkadaş oldu galiba kronik sorunluymuş bir araştırın isterseniz.
SSD İle ilgili biraz araştırma yaptım. Söylediğiniz gibi kötü yorumlarla karşılaşmadım. Ulaşabileceğim link varsa atarsanız incelemek istiyorum.

SSD ile ilgili biraz araştırma yaptım. Söylediğiniz gibi kötü yorumlarla karşılaşmadım. Ulaşabileceğim link varsa atarsanız incelemek istiyorum.

Adata 630 480GB 460 TL civarı o fiyata Kingston ya da diğer markaları alabilirsiniz araştırın derim Bben forumların yalancısıyım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200523-164930.png
    150,8 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_20200523-164712.png
    122 KB · Görüntüleme: 244
Asrock kötü bir marka değildir ama SSD yi Kingston HyperX Fury alabilirsiniz.

Ayrıca aldığınız siteyi ve fiyatları da atarsanız sevinirim ben fiyatlardan çok umutlu değilim daha iyi toplayabilirsiniz gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…