ASRock B450M HDV BIOS güncelleme

Nuttertoolz

Kilopat
Bu anakartın BIOS'unu güncellemek istiyorum. İşlemcim Ryzen 3 2200G. Şu anki sürümüm p1.00. ASRock'un sitesi çok karmaşık bir şey anlayamadım. Bu AMD agesayı güncelleyin diyor, all in One driveri güncelleyin diyor. Bunları nasıl yapacağız? Ayrıca direkt internet flash diye bir şey var. Bunu yapsak kendi kendine halleder mi? Bir de bu Vega Graphics'e 1GB değil de 2 GB vermek istiyorum bunu nasıl yaparız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu videoya daha önce bakmıştım zaten fakat. Çok fazla bilgim yok bana lazım olan BIOS sürümü hangisi bunu ayırt etmek için bu konuyu açtım. ASRock'un sitesinde 20 tane BIOS var hangisini indireceğim? @@Arda9843

Sorun olacağını sanmam şu anki sürümünüzden memnun sanız güncellemeye gerek yok.

Ben aslında işlemcideki dahili grafik birimine daha fazla bellek vermek istiyorum şu an 1GB ayrılmış. 16 GB RAM'im var oyun oynamak için en azından 2-4 GB falan vermek istiyorum. Bunun için BIOS güncellemek istedim.

Hocam o zaman bence güncelleyin.

Ama işte net bilgi almam lazım bu konuda. Sizin etiketliyebileceğiniz birileri var mı bu konuda aydınlatıcak aklımda başka sorularda var çünkü.

Ama işte net bilgi almam lazım bu konuda. Sizin etiketliyebileceğiniz birileri var mı bu konuda aydınlatıcak aklımda başka sorularda var çünkü.

@Recep Baltaş bu konuyu aydınlatabilir misiniz?

@Recep Baltaş bu konuyu aydınlatabilir misiniz?

Anakartımın base BIOS sürümü p1.00 ama ASRock'un sitesinde p1.10 var base olarak.
Pinnacle ve Raven Ridge CPU'lar için güncelleme önerilmiyor bunun nedeni nedir? Genede yükleyebilir miyiz? Güncelledikten sonra Vega 8'e 1GB'dan fazla bellek atayabilir miyim? ya da bunun için güncellemeye gerek yok zaten yapılabiliyor mu halihazırda?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…