ASRock B450M-HDV BIOS Güncelleme

kaanozcavdar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, anakartıma BIOS güncellemesi yapacağım daha önce hiç yapmadım. Sorularım şunlar, öncelikle ben fabrika çıkışlı 1.10 BIOS versiyonunu kullanıyorum. Bu anakartımın BIOS güncelleme linki: ASRock > B450M-HDV
Buradan direk 3.10 versiyonunu indirip mi güncelleyeyim (3.20'yi notlarda Ryzen 5 2600X "pinnacle Ridge" işlemciler için önermediğinden onu geçiyorum) yoksa sıra sıra 1.20, 1.30, 1.70, 3.10 olarak mı güncelleyeyim? Herhangi bir not göremedim çünkü bununla ilgili, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu anakartın güncellemesini çekmiştim tek tek sırayla yükseltmiştim biosu ama direkt istediğin verisona güncelleyebilirsin diye bir yorum gördüm forumda.

Ben bu anakartın güncellemesini çekmiştim tek tek sırayla yükseltmiştim biosu ama direkt istediğin verisona güncelleyebilirsin diye bir yorum gördüm forumda.
Evet bu anakart direkt yüklenebiliyormuş istediğin versiyona, güncelledim sıkıntısız ama ondan sonra bir de RAM frekansını kurcalayayım dedim yanlış bir şey yaptım herhalde ekrana görüntü gelmedi bir daha gece gece uğraştırdı. Neyse ki kasayı açıp anakarttan BIOS'u sıfırladım düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…