Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 606 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #11 AKYLKINGS dedi: Size sıra ile kurmalısınız demiştim. Son sürümü kurdu iseniz ve sorun yoksa problem olmaz fakat dediğimi yapsaydınız daha sağlıklı olurdu Genişletmek için tıkla... Şimdi eski sürümü kurdum ara sürümlerle güncelleyeceğim BIOS'u.
AKYLKINGS dedi: Size sıra ile kurmalısınız demiştim. Son sürümü kurdu iseniz ve sorun yoksa problem olmaz fakat dediğimi yapsaydınız daha sağlıklı olurdu Genişletmek için tıkla... Şimdi eski sürümü kurdum ara sürümlerle güncelleyeceğim BIOS'u.
AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #12 Forever61 dedi: Şimdi eski sürümü kurdum ara sürümlerle güncelleyeceğim BIOS'u. Genişletmek için tıkla... Bence çalışıyorsa pek de zorlamayın yine de siz bilirsiniz.
Forever61 dedi: Şimdi eski sürümü kurdum ara sürümlerle güncelleyeceğim BIOS'u. Genişletmek için tıkla... Bence çalışıyorsa pek de zorlamayın yine de siz bilirsiniz.
Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 606 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #13 AKYLKINGS dedi: Bence çalışıyorsa pek de zorlamayın yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
AKYLKINGS dedi: Bence çalışıyorsa pek de zorlamayın yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #14 Forever61 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yardımım olduysa ne güzel
W WizarDd Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #15 Forever61 dedi: Şu an bende 3.70 sürümü yüklü. Son sürüm 4.40 sürümü. BIOS'u güncellemem gerekir mi? Güncellerken sadece 4.40 sürümünü indirip mi kuracağım? Genişletmek için tıkla... Bana da bir yardımcı olabilir misin?
Forever61 dedi: Şu an bende 3.70 sürümü yüklü. Son sürüm 4.40 sürümü. BIOS'u güncellemem gerekir mi? Güncellerken sadece 4.40 sürümünü indirip mi kuracağım? Genişletmek için tıkla... Bana da bir yardımcı olabilir misin?