Çözüldü Asrock B450M-HDV R4.0 BIOS'a Girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheFaLc0N27

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım VA. R PC ilk geldiği gün normal bir şekilde geldi kurdum sistemim bilirsiniz v3,5 Killer.
İlk geldi PC'mi kurdum sıkıntısız bir şekilde BIOS'a girdim, USB'den attım format her şey çok güzel, 1- 1,5 hafta geçti dedim ki şu BIOS sürümüme bir bakayım.
İlk Windows'tan baktım eski bayağı eski yazıyor sonra dedim bari bir güncelleyeyim BIOS'u. PC'yi restart attım USB yükledim BIOS Update'yi restart attım F2'ye basarak girerdi ancak F2 basınca ekranı vermiyor. PC normal açılıyor ancak BIOS'a izin vermiyor. Kırmızı ışık yanıyor monitörde sebebi nedir? BIOS'uma giriş yapamıyorum video olduğu gibi video linki: Link

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı garantiye gönderin.

Aynı sisteme sahibim. Ve bios güncellemelerini yaptım youtube kanalımda dahi var en son sürüm biosum Delete tuşu ile girmeyi denedin mi ?

Windows açılınca yeniden başlatıp F2 ye basıyorsun değil mi?

Windows açılınca yeniden başlatıp F2'ye basıyorsun değil mi?
Evet aynısını yapıyorum ancak BIOS giriş yok en son XMP devreye soktum galiba ondan sonra 1 2 hafta geçti ama girmiyor BIOS'a
Anakartı garantiye gönderin.
Açılıyordu BIOS bence anakartla bir arıza değil anlamadım.
Hallettim arkadaşlar konu kilit. Monitör yerine televizyona bağladım ekranı verdi. Teşekkürler.

İlginç bir çözüm olmuş aynı sorunu yaşayan arkadaşlar monitör bağlantısı söküp yeniden takabilir. (Tabi arkadaş gibi şanslı olmayanlar için çözüm farklı olur)

Yemin ederim benim de öyle girmiyordu. Yeni almıştım. Aklıma da son çare olarak TV geldi. Onu da yarın bakacağım artık. Peki monitörden nasıl görüntü alacağım? Teşekkür ederim.

Kanka sende CS:GO falan kac FPS veriyor?
Bir de sen islemciyi overclock yaptın mı yoksa fabrika ayarlari mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…