ASRock B450M-HDV r4.0 sistem için 7500 TL ekran kartı önerisi

MurtiTurk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam, ASRock B450M-HDV r4.0 anakarta sahibim, ekran kartım bozuldu. 5-7, 5 k bütçem var, ne tavsiye edersiniz? Ayrıca uyumlu olup olmayacağını anlayabileceğim bir yöntem var mı? Aşağıdaki ürüne baktım fiyatı 7500 TL, size uyumlu olur mu benim için? Desteklerinizi rca ederim arkadaşlar, şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler.

Galax GeForce RTX3060 1-Click OC LHR 12 GB 192bit GDDR6​

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese selam, ASRock B450M-HDV r4.0 anakarta sahibim, ekran kartım bozuldu. 5-7, 5 k bütçem var, ne tavsiye edersiniz? Ayrıca uyumlu olup olmayacağını anlayabileceğim bir yöntem var mı? Aşağıdaki ürüne baktım fiyatı 7500 TL, size uyumlu olur mu benim için? Desteklerinizi rca ederim arkadaşlar, şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler.

Galax GeForce RTX3060 1-Click OC LHR 12 GB 192bit GDDR6​

GigaByte B450M H ile 3060 kullanıyorum bir sorun yok ikisi de uyumlu ve güzel çalışıyorlar.
Sizin de bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim, bilgisayarım aşağıdaki linkteki şekildedir,

Anakarta uyumludur ama işlemciniz vs. diğer parçaları yazarsanız darboğaz açısından söyleyebiliriz.

İşlemci nedir?

Arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim, bilgisayarım aşağıdaki linkteki şekildedir,

Hocam PSU ve işlemci değişmeniz lazım. Eldekileri işlemci+PSU satarsanız 9K oluyor bütçe o bütçelerde şöyle yapılabilir.

Hocam 2. el ekran kartı bakarsanız çok daha yüksek sistem toplayabilirsiniz. Ben 2. el de RX 6700 XT'yi 5K civarına aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı