ASRock B450M-HDV R4.0 sisteme 32 GB RAM tavsiyesi

Bütçe
3000

kaan toker

Megapat
Daha fazla  
Anakart
ASRock B450M-HDV R4.0
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba.

Aşağıda yazdığım sistemimin mevcut RAM'lerini değiştirmek istiyorum. 8x2 şekilde 16 GB RAM sahibiyim fakat işim gereği sürekli çok sekmeli Chrome kullanıyorum. (Google Workspace kullandığımız için farklı tarayıcı kullanamam) Tek sebebi bu değil aslında fakat 32 GB yapmam sanırım hayatımı daha da kolaylaştıracak diye düşünüyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Not: 16x2 olmak zorunda.

Gigabyte Eagle 3060 Ti 8 GB GPU,
ASRock B450M-HDV R4.0,
16 GB XPG Gammix RAM,
Ryzen 5 5600X.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haksızlık konusunu açmıştım Şaka maka en uygun ve en iyi seçenekler bu ikisi şuan hayırlı olsun.

RGB önemli değil diğerinin markası Kingston diye sormuştum. XMP 2.0 açacağım. Yine de Dahua mı daha mantıklı? marka konusunda emin değilim o sebeple soruyorum. Sorun yaşatır mı bana acaba?

RGB önemli değil diğerinin markası Kingston diye sormuştum. XMP 2.0 açacağım. Yine de Dahua mı daha mantıklı? marka konusunda emin değilim o sebeple soruyorum. Sorun yaşatır mı bana acaba?
Sorun yaşatmaz. XMP 2.0 ile 3600 MHz CL18 değerlerinde kullanırsın kingston da alsan aynı değerleri alırsın. Dahua daha ucuz. RGB önemli olmasa da satarken fiyat avantajın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…