ASRock B450M HDV R4 anakarta 1TB M.2 SSD önerisi

baha163711

Hectopat
Daha fazla  
ASRock B450M HDV R4 anakarta 1TB M.2 SSD önerisi.

Kingston KC3000 almayı düşündüm ama kartta gen4 desteği yok galiba. O hızları alamayacağım için anakartın gücünün yeteceği M.2 SSD önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe el veriyorsa yine de PCI-e 4.0 SSD alınabilir, geleceğe dönük ömürlük bir SSD olur.

Kioxia Exceria Plus alınabilir. 1 TB olanı 1.800 TL'ye satılıyor. SLC Cache'i düşük ama yine de F/P anlamında rakiplerine göre iyi bir disk.

Bu arada desteklemese de 4.0 SSD alabilirsin. Her durumda daha iyi olur. KC3000 çok iyi bir disk.

Bütçe el veriyorsa yine de PCI-e 4.0 SSD alınabilir, geleceğe dönük ömürlük bir SSD olur.

Benim bu anakart ile alabileceğim maximum yazma okuma hızı kaç MB?

Kioxia Exceria Plus alınabilir. 1 TB olanı 1.800 TL'ye satılıyor. SLC Cache'i düşük ama yine de F/P anlamında rakiplerine göre iyi bir disk.

Bu arada desteklemese de 4.0 SSD alabilirsin. Her durumda daha iyi olur. KC3000 çok iyi bir disk.

Kanka bunu alacağım

Kioxia Exceria Plus G3 SSD 1670TL'ye buldum alayım mı?​

Son düzenleme:
Kioxia Exceria Plus G3 tavsiye etmem, pek de iyi bir SSD değil. Attığımı alabilirsiniz.

Neden tavsiye edilmiyor?

Kioxia Exceria Plus G3 tavsiye etmem, pek de iyi bir SSD değil. Attığımı alabilirsiniz.

Rehber: Kioxia Exceria Plus G3 alınır mı? bunu okuyunca anladım.

Bunu satın aldım teşekkürler.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-05 142216.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-05 142216.png
    32,6 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı