Çözüldü ASRock B450M HDV vs Gigabyte B450M S2H

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar. Anakart alacağım ama ASRock B450M-HDV ile GIGABYTE B450M-S2H kart arasında kaldım. GIGABYTE ile ilgili bir tane bile video yok. Konulara baktım herkes basit işlemciler için alınır demiş. Ayrıca 2 fan yuvası var galiba ama ben 3 fan takacağım. 2 tane kasa fanı bir tane CPU fan. ASRock içinse v4.0 revizyonu ile ilgili video var o kadar. Ne yapacağımı bilemedim. GIGABYTE daha iyi tasarıma ve özelliğe sahip gibi. Özellikle ultra durabitily özelliği beni çekti içine. Ama ASRock nedense içimde güven hissi oluşturuyor. Önerilere açığım ama 300 serisi anakart olmasa iyi olur. Nedense 300 serisine bir alerjim var gibi. Fiyat olarak 430 TL yaparım ama üstü yapamam. Tasarım benim için önemli sayılır ama performans için tasarımdan feda edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Asrock Başarılı bir markadır bence seçimini Asrock'tan yana kullan. 430TL için maalesef 450 çipsetli çok seçenek yok.

Maalesef çok geç kaldın. Ben aldım anakartımı. Biraz para ekleyip GİGABYTE B450M Gaming aldım. Konu kilit.
Asrock Başarılı bir markadır bence seçimini Asrock'tan yana kullan. 430TL için maalesef 450 çipsetli çok seçenek yok.

Maalesef çok geç kaldın. Ben aldım anakartımı. Biraz para ekleyip GİGABYTE B450M Gaming aldım. Konu kilit.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…