Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 19 Temmuz 2019 #11 @Hidayet S. BIOS'dan OC Tweaker'a gelip XMP profilini seçmedin mi?
Hidayet S. Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 9 19 Temmuz 2019 #12 Lian La-Fey dedi: @Hidayet S. BIOS'dan OC Tweaker'a gelip XMP profilini seçmedin mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim sistemin, açılıp açılmadığını daha bilmiyorum. Gelmedi henüz anakart. Ama bu sorunu yaşayan insanlar var. Lian La-Fey dedi: @Hidayet S. BIOS'dan OC Tweaker'a gelip XMP profilini seçmedin mi? Genişletmek için tıkla... Eğer biliyorsan yardımcı olur musun? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2019
Lian La-Fey dedi: @Hidayet S. BIOS'dan OC Tweaker'a gelip XMP profilini seçmedin mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim sistemin, açılıp açılmadığını daha bilmiyorum. Gelmedi henüz anakart. Ama bu sorunu yaşayan insanlar var. Lian La-Fey dedi: @Hidayet S. BIOS'dan OC Tweaker'a gelip XMP profilini seçmedin mi? Genişletmek için tıkla... Eğer biliyorsan yardımcı olur musun?
WageR Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 306 19 Temmuz 2019 #13 Ben de ASRock B365m Pro4 kullanıyorum. Aynı RAM, anakart 2666MHZ ama ben sadece 2400 olarak kullanabiliyorum. Ayarını bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2019
Ben de ASRock B365m Pro4 kullanıyorum. Aynı RAM, anakart 2666MHZ ama ben sadece 2400 olarak kullanabiliyorum. Ayarını bulamadım.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 19 Temmuz 2019 #14 @WageR İşlemcin ne? Hem senin platformun Intel. Burada bahsedilen anakart AMD platformu. Hidayet S. dedi: Kardeşim benim sistemin, açılıp açılmadığını daha bilmiyorum. Gelmedi henüz anakart. Ama bu sorunu yaşayan insanlar var. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım anakartı almadın mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2019
@WageR İşlemcin ne? Hem senin platformun Intel. Burada bahsedilen anakart AMD platformu. Hidayet S. dedi: Kardeşim benim sistemin, açılıp açılmadığını daha bilmiyorum. Gelmedi henüz anakart. Ama bu sorunu yaşayan insanlar var. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım anakartı almadın mı?
WageR Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 306 19 Temmuz 2019 #15 Lian La-Fey dedi: @WageR İşlemcin ne? Hem senin platformun Intel. Burada bahsedilen anakart AMD platformu. Nasıl anlamadım anakartı almadın mı? Genişletmek için tıkla... Aynı marka anakart olduğu için belirttim yoksa dediğiniz gibi farklı platform.
Lian La-Fey dedi: @WageR İşlemcin ne? Hem senin platformun Intel. Burada bahsedilen anakart AMD platformu. Nasıl anlamadım anakartı almadın mı? Genişletmek için tıkla... Aynı marka anakart olduğu için belirttim yoksa dediğiniz gibi farklı platform.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 19 Temmuz 2019 #16 WageR dedi: Aynı marka anakart olduğu için belirttim yoksa dediğiniz gibi farklı platform. Genişletmek için tıkla... OC Tweaker'dan DRAM Configuration bölümüne gel. Burda Load XMP setting olacak buradan XMP profilini seç. Son düzenleme: 19 Temmuz 2019
WageR dedi: Aynı marka anakart olduğu için belirttim yoksa dediğiniz gibi farklı platform. Genişletmek için tıkla... OC Tweaker'dan DRAM Configuration bölümüne gel. Burda Load XMP setting olacak buradan XMP profilini seç.
T traygamor Centipat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #17 Merhabalar, B450M aldım en yüksek performans olacak şekilde hangi RAM ile kullanabilirim? İslemci: Ryzen 3600 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2019
Merhabalar, B450M aldım en yüksek performans olacak şekilde hangi RAM ile kullanabilirim? İslemci: Ryzen 3600