ASRock B450M Pro4 vs Gigabyte B450M Aorus

ASRock B450M Pro4 satın aldım hocam. Yarın veya ertesi gün elimde olur.

Hocam aynı anakarttan satın almayı düşünüyorumda kullandığınız ramleri anakartın destek listesinden bakarakmı aldınız? Memnun musunuz karttan?
Bendeki ramler anakartın destek listesinde görünmüyor. Kartıda çok az kullananlar var cevaplarsanız sevinirim.

Kullanıyor musunuz sıkıntı var mı? Anakart ile kullandığınız bellekler nedir acaba öğrenebilir miyim?

RAM listesine bakmanıza gerek yok, kullandığım RAM'ler. Corsair Vengaence LXP 3000MHz 8x2, listeden bakmadan aldım zaten o kısma çok takılmanın önemi yok. Karttan oldukça memnunum, gerçekten bu işi iyi yapmışlar.
Herhangi bir sıkıntısı ile karşılaşmadım, RAM'lerimin belleği yanlış bilmiyorsam. Samsung B-Die idi.

Güle güle kullanın. Bende en kısa zamanda b450 pro4 sipariş vereceğim.
G.Skill Trident Z RGB 16 GB 3000MHz DDR4 F4-3000C16D-16GTZR belleklere sahibim. Umarım sorun çıkartmaz.

@Creeptomani
Aynı anakarttan sipariş vereceğim de ramlerde takıldım. Kullandığınız ramleri öğrenebilir miyim?

@partofnature
Ramlerde sorun oldu mu, çalışıyorlar mı?

Teşekkür ederim.
AX4U300038G16A-DB30 kodlu olanı aldım sorun çıkmaz umarım. Uygulamadan girdiğim için link eklemeyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…