ASRock B550M alınır mı?

sinankytrn

Kilopat
Daha fazla  
Selam yeni bir sistem yapıyorum. Hazır sistemlerde parça kalitesi genelde iyi olmadığından (özellikle kasa ve PSU) tek tek toplamayı tercih ediyorum. Anakart almakla başlıyorum her defasında sistem toplarken. ASRock markasını seviyorum. B550M Phantom Gaming 4 gördüm. Bir de B550 Phantom Gaming 4 modeli var. Sonunda m harfi olan çok daha ucuz. Link bıraktım ikisi arasında ne gibi farklar var. B550M 2199 TL. B550 3100'e geliyor. Arada 1000 TL var değer mi? Bütçem zaten anakart için maksimum 2000 civarı. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bence alma,bende b550 anakart arayışındaydım en iyisi f/p olarak gigabayt b550 elite V2 biraz daha fazla para verip iyisini al ileride işlemci yükseltirsen işine gelir

M modeli microATX yani aldığınız/alacağınız kasaya uyumluluk açısından araştırıp almalısınız. Boyut olarak biraz daha küçük. Arkadaşın önerdiği anakart daha f/p şuan isterseniz ona da bir bakın. Ben stoklarda varken ASRock B550M Steel Legend modelini almıştım. Çok çok memnunum, stoklara girerse ona da bir bakın.

Arkadaşın önerdigi 3300 TL öyle bir bütçem yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…