Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
www.teknobiyotik.com
En uygun bunu bulabildim. PCI 4.0'lı sizce bu alınır mı? 785 TL diyor. 1000 liraya çıkamam da çıksam bile daha iyisi var mıdır?
Hocam işlemci şu an kullandığım R3 2200G de. R5 3600 alacağım 2. el yani ne alınır bilemiyorum PCI 4.0 çünkü daha yeni RX 6500 XT aldım ucuz diye daha fazla masraf çıktı
Hocam işlemci şu an kullandığım R3 2200G de. R5 3600 alacağım 2. el yani ne alınır bilemiyorum PCI 4.0 çünkü daha yeni RX 6500 XT aldım ucuz diye daha fazla masraf çıktı
B550M-S2H alırsan daha iyi olur. ARGB portu var, ileride ARGB fan falan satın aldığında niye yok ya diye üzülmezsin. VRM soğutması da var, BIOS Flashback tuşu da var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
B550M-S2H alırsan daha iyi olur. ARGB portu var, ileride ARGB fan falan satın aldığında niye yok ya diye üzülmezsin. VRM soğutması da var, BIOS flashback tuşu da var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Hocam ışığı hiç sevmiyorum kasada bütün ışıkkları söktüm zaten de. Gigabyt uzun yıllardır kullanıyorum memnunum. Bunu teknobiyotekten mi alayım peki güvenilir midir site.
Hocam ışığı hiç sevmiyorum, kasadaki bütün ışıkları söktüm. Gigabyte uzun yıllardır kullanıyorum memnunum. Bunu Teknobiyotik'ten mi alayım peki güvenilir midir site?
Bir de hocam Letgo'da 3600X ve MSI B550-A Pro anakart satılıyor 3700'e düşürürüm dedi sizce mantıklı mı bu ikili yoksa R5 3600 2500 950'de gigabyti i alayım. @BerkayZ87
Bir de hocam Letgo'da 3600X ve MSI B550-A Pro anakart satılıyor 3700'e düşürürüm dedi sizce mantıklı mı bu ikili yoksa R5 3600 2500 950'de gigabyti i alayım. @BerkayZ87