Bugraaeraslan Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Merhaba, ASRock B560 Pro4 anakart aldım. Kurulumunu yaptım. Fotoğraftaki hangi driverları kurmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_1.jpg 107,5 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Merhaba, ASRock B560 Pro4 anakart aldım. Kurulumunu yaptım. Fotoğraftaki hangi driverları kurmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 10 Haziran 2022 #2 Öncelikle bir Windows Update çalıştırmanı öneririm. Daha sonrasında ise aşağıda belirttiklerimi kurarsın. Realtek High Definition Audio, INF (kurduktan sonra PC'yi yeniden başlat), Intel Management Engine (kurduktan sonra PC'yi yeniden başlat).
Öncelikle bir Windows Update çalıştırmanı öneririm. Daha sonrasında ise aşağıda belirttiklerimi kurarsın. Realtek High Definition Audio, INF (kurduktan sonra PC'yi yeniden başlat), Intel Management Engine (kurduktan sonra PC'yi yeniden başlat).