ASRock B560M Pro4/AC vs MSI B560M Pro-VDH Wi-Fi

GhostCrawler07

Megapat
Daha fazla  
Bu iki anakart arasında kaldım. ASRock daha ucuz olduğu için aradaki farkla işlemci soğutucusuna daha yüksek bir bütçe ayırabilirim. Fakat fazla duymadığım bir marka. Sizce sağlamlığı nasıldır? Aradaki farklar nelerdir?
İşlemci i5 11400F olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben i5 11600K ile kullanıyorum, hatta ekran kart bile almadım UHD 750 desteğinden ötürü. ASRock B560M-Pro4/Ac modelini gayet fiyatına göre uygun bir ürün. Ayrıca anakartta addrled desteği de var. Vdg girişi genellikle Gigabyte'ın anakartlarında oluyormuş fakat bu kartta da var. Soğutma blokları gayet güzel, çift M.2 SSD desteği sunuyor.
Öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben i5 11600K ile kullanıyorum, hatta ekran kart bile almadım UHD 750 desteğinden ötürü. ASRock B560M-Pro4/Ac modelini gayet fiyatına göre uygun bir ürün. Ayrıca anakartta addrled desteği de var. Vdg girişi genellikle Gigabyte'ın anakartlarında oluyormuş fakat bu kartta da var. Soğutma blokları gayet güzel, çift M.2 SSD desteği sunuyor.
Öneririm.
Asrock almaya karar verdim fakat uygun fiyatlı stoklar sömürülmüş, 2000 ₺ bandında fiyatlardan satılıyor. Umalım da tekrardan uygun fiyatlardan stoklara getirsinler.

Asrock almaya karar verdim fakat uygun fiyatlı stoklar sömürülmüş, 2000 ₺ bandında fiyatlardan satılıyor. Umalım da tekrardan uygun fiyatlardan stoklara getirsinler.
Bu var. Ancak AC modeli değil, yani Wi-Fi yok.

Bu var. Ancak AC modeli değil, yani Wi-Fi yok.
Wifi ve bluetooth özelliklerinin olması önemli benim için. Fakat stoklar yenilenmezse bunu alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı