ASRock B650 Pro alınır mı?

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu markayı hayatımda ilk defa duydum. Ancak biraz araştırdığımda önceden ASUS'un yan kuruluşu olduğunu öğrendim. F/P açısından güzel bir marka olduğunu söylüyorlar. Sizce Ryzen 5 7600X + 6900XT için bu anakart yeterli olur mu, alınır mı? İyi günler. @kino

ASrock ile ASUS'un bağlantısıni bilmiyorum fakat ASrock en büyük anakart üreticilerinden biri. Duymamanız ilginç. Sağlam güvenilir bir marka. Alırken kalite konusunda şüpheniz olmasın. AM5 anakart piyasası hakkında bilgim olmadığı için fiyat/performans mı bilmemiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Bu markayı hayatımda ilk defa duydum. Ancak biraz araştırdığımda önceden ASUS'un yan kuruluşu olduğunu öğrendim. F/P açısından güzel bir marka olduğunu söylüyorlar. Sizce Ryzen 5 7600X + 6900XT için bu anakart yeterli olur mu, alınır mı? İyi günler. @kino

AM5 soketi bilmiyorum ancak AM4 sokette BIOS arayüzü biraz kötüydü. Bu anakarta bakabilirsiniz alternatif olarak.

Veya buna bakabilirsiniz.

AM5 soketi bilmiyorum ancak AM4 sokette BIOS arayüzü biraz kötüydü. Bu anakarta bakabilirsiniz alternatif olarak.

Veya buna bakabilirsiniz.

ASRock ile ASUS'un bağlantısıni bilmiyorum fakat ASRock en büyük anakart üreticilerinden biri. Duymamanız ilginç. Sağlam güvenilir bir marka. Alırken kalite konusunda şüpheniz olmasın. AM5 anakart piyasası hakkında bilgim olmadığı için fiyat/performans mı bilmemiyorum.

Hocam böyle bir şey daha buldum acaba bunu almam daha mı iyi olur.

Hocam böyle bir şey daha buldum acaba bunu almam daha mı iyi olur.

Ben olsam az daha koyup TUF alırdım. MOSFET soğutucuları daha kaslı geldi gözüme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı