partalcı Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar RX 7700 XT ekran kartı ve R5 7600X işlemcili sistem topluyorum. İki anakart arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Nedeniyle beraber açıklarsanız sevinirim
Arkadaşlar RX 7700 XT ekran kartı ve R5 7600X işlemcili sistem topluyorum. İki anakart arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Nedeniyle beraber açıklarsanız sevinirim
MacFLys Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 1.980 Çözümler 2 17 Haziran 2024 #2 Bileşen kalitesi, soğutma performansı ve tasarım olarak Tomahawk'ı tercih edebilirsin.
partalcı Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 MacFLys dedi: Bileşen kalitesi, soğutma performansı ve tasarım olarak Tomahawk'ı tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Asrock neden bu konularda eksik ki ? Sanki daha kaliteli duruyo.
MacFLys dedi: Bileşen kalitesi, soğutma performansı ve tasarım olarak Tomahawk'ı tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Asrock neden bu konularda eksik ki ? Sanki daha kaliteli duruyo.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.742 18 Haziran 2024 #4 ASRock'ta iyi sana tavsiye MSI Tomahawk.
C Carbage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 21 Haziran 2024 #5 partalcı dedi: Asrock neden bu konularda eksik ki ? Sanki daha kaliteli duruyo. Genişletmek için tıkla... Görüntü önemli değil hocam, kalite tarafında Tomahawk'ın eline su dökemez.
partalcı dedi: Asrock neden bu konularda eksik ki ? Sanki daha kaliteli duruyo. Genişletmek için tıkla... Görüntü önemli değil hocam, kalite tarafında Tomahawk'ın eline su dökemez.