Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #1 Windows 11 kullanıyorum. Valorant'ta VAN 9003 hatası yaşadım. Bütün sekmelerde baktım bulamadım. ASRock anakartta OS Type kısmı yok.
Windows 11 kullanıyorum. Valorant'ta VAN 9003 hatası yaşadım. Bütün sekmelerde baktım bulamadım. ASRock anakartta OS Type kısmı yok.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.502 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 5 Haziran 2023 #2 Anakartın modelini biz kendimiz mi bulacağız hocam Artı 0 Eksi
KS KS Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #3 Yiğitt35 dedi: Anakartın modelini biz kendimiz mi bulacağız hocam Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yazmayı unutmuşum. Asrock A320M Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Anakartın modelini biz kendimiz mi bulacağız hocam Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yazmayı unutmuşum. Asrock A320M
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.502 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 5 Haziran 2023 #4 BIOS'ta OS Type ayarı yok dediğiniz gibi, kullanım kılavuzundan ben de kontrol ettim şimdi. CSM - Secure Boot - TPM ayarları ne durumda sizde? Artı 0 Eksi
BIOS'ta OS Type ayarı yok dediğiniz gibi, kullanım kılavuzundan ben de kontrol ettim şimdi. CSM - Secure Boot - TPM ayarları ne durumda sizde?
KS KS Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #5 Yiğitt35 dedi: BIOS'ta OS Type ayarı yok dediğiniz gibi, kullanım kılavuzundan ben de kontrol ettim şimdi. CSM - Secure Boot - TPM ayarları ne durumda sizde? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bu işlerden tam anlamıyorum. Ne yapmam gerektiğini anlamadım. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: BIOS'ta OS Type ayarı yok dediğiniz gibi, kullanım kılavuzundan ben de kontrol ettim şimdi. CSM - Secure Boot - TPM ayarları ne durumda sizde? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bu işlerden tam anlamıyorum. Ne yapmam gerektiğini anlamadım.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.502 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 5 Haziran 2023 #6 Çözüldü: Valorant VAN 9003 hatası şu konuya bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi