Asrock Challanger D RX 6700 XT alınır mı?

O zaman neden ASUS Dual kullanıyorsun şimdi?

ASUS Dual'in yanına gelemezler çünkü arkadaş en ucuz markalardan birini atmış hiç Dual sormamış bende ASRocK'den biraz daha iyisini yazmak istedim.

ASUS Dual'in yanına gelemezler çünkü arkadaş en ucuz markalardan birini atmış hiç Dual sormamış bende ASRocK'den biraz daha iyisini yazmak istedim.

Ben de onu merak ediyorum madem 6700 XT SWFT ile ısı sorunu yaşamadın neden ASUS Dual modeline geçtin. Sırf ASUS yazısı için olmasa gerek.

Ben de onu merak ediyorum madem 6700 XT SWFT ile ısınma sorunu yaşamadın neden ASUS Dual modeline geçtin. Sırf ASUS yazısı için olmasa gerek.

ASUS Dual alma nedenim yeni sisteme geçmiş olmam hazır sisteme geçmiş olmam 3. bilgisayarı aldım kardeşlerimede ben alıyorum yılda 1 PC alıyorum o şu anda ASUS Dual RX 6600 kullanıyor. Onda da ASUS var bende de diğer kardeşimde de, klavye mouse kulaklık her şey ASUS

Marka takıntısı

İstersen imza yerine bakarsan anlarsın her şey ASUS

@Liege ASUS Dual'in RX 6000 serisi kartları başarılı ama XFX SWFT için aynısını söyleyemem özellikle XT eki olan kartlarda bir Mech serisi gibi vasatlar. Çift fanlı modeller bazında konuşursam Asrock Challenger'dan daha iyi değiller.

@a19b sen de biraz indirim bekle RX 7600'ün 7K'ya satıldığı yerde eski nesil karta sırf 12 GB VRAM'i var diye 10K+ para ödenmez. Daha bunun 7700 XT'si var gelecek tabii 6800 XT performansında, daha düşük güç tüketen ve AI çekirdekleri barındıran.

eski faturalarıma baktım xfx merc kullanmışım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ısı değerleride budur sağdaki

Ben arkadaşın bütcesinin düşük olduğunu varsayarak düşük segment kartlar önerdim güzel demedim challangerden iyi dedim. Bir de SWFT yanlış yazdım.

Ben arkadaşın bütcesinin düşük olduğunu varsayarak düşük segment kartlar önerdim güzel demedim challangerden iyi dedim. Bir de SWFT yanlış yazdım.

Evet çünkü MERC modeli ASUS TUF ayarında bir modeldir, SWFT ile MSI Mech/Armor ikisinin de çift fanlıları çoğu vakit yaramaz ve ucuz olurlar. Tabii bu karttan karta değişir, Armor modelleri RX 6000 serisinde fena iş yapmadılar da SWFT'nin çift fanlıları XT modellerinde vasat.

Faturalarda SWFT yazıyor ama merc kullanıyordum ben, eski faturalara baktımda

Ben böyle markaların alınmasına sıcak bakmıyorum. Her şeyi geçtim daha sonra satarken zor satılıyor çünkü herkes forumlarda araştırma yapmıyor.

Ben böyle markaların alınmasına sıcak bakmıyorum. Her şeyi geçtim daha sonra satarken zor satılıyor çünkü herkes forumlarda araştırma yapmıyor.
haklısın satışı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…