crc20 Picopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 193 21 Haziran 2023 #21 Liege dedi: haklısın satışı yok. Genişletmek için tıkla... Bu kartı bende düşünmekle beraber sıcaklıktan kastınız nedir! 30 devirde 63-65 iken Asus bu kaç derece oluyor(asrock) Kenobii dedi: Ben böyle markaların alınmasına sıcak bakmıyorum. Her şeyi geçtim daha sonra satarken zor satılıyor çünkü herkes forumlarda araştırma yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Herkes satmak için almıyor sonuçta...10 yıl üzeri 6870 ile devam ediyorum..yeni nesil oyunları Low bile açsa ; yeni almayı hiç dusunmezdim
Liege dedi: haklısın satışı yok. Genişletmek için tıkla... Bu kartı bende düşünmekle beraber sıcaklıktan kastınız nedir! 30 devirde 63-65 iken Asus bu kaç derece oluyor(asrock) Kenobii dedi: Ben böyle markaların alınmasına sıcak bakmıyorum. Her şeyi geçtim daha sonra satarken zor satılıyor çünkü herkes forumlarda araştırma yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Herkes satmak için almıyor sonuçta...10 yıl üzeri 6870 ile devam ediyorum..yeni nesil oyunları Low bile açsa ; yeni almayı hiç dusunmezdim