ASRock Challenger RX 5700 XT alınır mı?

mcqueen51

Picopat
Daha fazla  
ASRock Challenger modelini alacağım 4800 TL'ye anlaştık. FurMark maksimum 75 derece görüyormuş. Sizce alınır mı? Kartta hâlâ yazılım problemleri vb. var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASRock Challenger modelini alacağım 4800 TL'ye anlaştık. FurMark maksimum 75 derece görüyormuş. Sizce alınır mı? Kartta hâlâ yazılım problemleri vb. var mı?
RTX 2070'ten geçmeyi planlıyorsanız geçmeyin derim şahsen.
(İmzanıza bakarak söylüyorum.)

RTX 2070'ten geçmeyi planlıyorsanız geçmeyin derim şahsen.
(İmzanıza bakarak söylüyorum.)

Elimdeki 2070 mining için üretilmiş özel model fan stop bile yok kartta, fan sesi boşta bile rahatsız ediyor yük bindiği zaman uçak motoruna dönüyor ona rağmen sıcaklıklarda 86-87 civarında geziyor hep. Bu yüzden değiştirmek istiyorum ama bütçem kısıtlı 5k.

İmzanızın değişimi ilginçmiş hocam. Tek fanlı sanırım sizdeki 2070.

AM5 sistemde fazla Wattman sorunu yaşamazsınız, çoğunlukla donanımda bir sorun olduğunda sıkıntı olabiliyor. (Birde DDR3.) Bir tek X120 SSD'niz sağlık olarak sıkıntıdaysa Windows kurulu olduğu için belki çökme sorunları yaratabilir. Hertürlü eskiye nazaran temiz RX 5000 serisi. Tabi 6000 serisi kadar değil.

Şuanki 2070'i satıp daha üst kart için bütçe ayırabilirsiniz doğrusu.

5700XT için ise 75 derece kaç RPM olduğuna bağlı güzel olup, olmadığı. Birde 3DMark skoru lazım performansı için.

i3 12100F'li kasa vardı onu sattım idareten Xeon kullanıyordum hocam. SSD'den yana sorun yok 250 GB 500GB 1TB tüm versiyonlarını kullandım hiç sıkıntı yaşamadım tabii ileride bütçe olunca M.2 alıp bunu sadece depolama yapacağım.
5700XT'den de vazgeçmek üzereyim WattMan hatalarıyla falan uğraşmak istemiyorum açıkçası elimdeki 2070 ısınıyor ama bu tarz çökme problemlerim yok en azından.
Bu yüzden sizin dediğiniz gibi 2070i satıp 6700xt 6800xt gibi kartlara bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…