mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2012 #11 ASRock demek hiçbir konuda uzman olmayan anakarta denir. Bide şey demişler, ASUS ile kardeş değil rakibiz. ASRock: Asus ile kardeş değil rakibiz!
ASRock demek hiçbir konuda uzman olmayan anakarta denir. Bide şey demişler, ASUS ile kardeş değil rakibiz. ASRock: Asus ile kardeş değil rakibiz!
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 6 Ağustos 2012 #12 Erhan Göğüş dedi: ASRock, ABIT, FOXCONN, ECS, BIOSTAR, SAPPHIRE gibi markalar yaşlandı. ASUS MSI GIGABYTE daha yenilikçi. Genişletmek için tıkla... Abit diye birşey kalmadı ki ? Araştır öyle yaz yorumlarını
Erhan Göğüş dedi: ASRock, ABIT, FOXCONN, ECS, BIOSTAR, SAPPHIRE gibi markalar yaşlandı. ASUS MSI GIGABYTE daha yenilikçi. Genişletmek için tıkla... Abit diye birşey kalmadı ki ? Araştır öyle yaz yorumlarını
Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 6 Ağustos 2012 #13 m3Rt dedi: Abit diye birşey kalmadı ki ? Araştır öyle yaz yorumlarını Genişletmek için tıkla... Önceden vardı şimdi olmayabilir
m3Rt dedi: Abit diye birşey kalmadı ki ? Araştır öyle yaz yorumlarını Genişletmek için tıkla... Önceden vardı şimdi olmayabilir
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2012 #14 timucin ben burada körü körüne asusa düşmanım demedim. Bu kartı da merakla beklemiyor değilim açıkcası ASUS M5A99FX PRO R2.0. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2012
timucin ben burada körü körüne asusa düşmanım demedim. Bu kartı da merakla beklemiyor değilim açıkcası ASUS M5A99FX PRO R2.0.