Asrock G41C - GS Anakart PC Healt Status / Hardware Monitor Yok

iguana01

Centipat
Merhabalar arkadaşlar benim sorunum ASRock G41C - GS anakartıyla alakalı. Ben sadece ders videoları izlemek için basit bir sistem topladım. İşlemci fanı 4 pinli ve bu yüzden anakart üzerinden kontrol edildiğini görmüştüm hatta işlemcinin derecesine göre fanın devir sayısı artacak diye düşündüm. Fakat sistemi kurdum BIOS'a girince fan kontrol ile ilgili herhangi bir ibare bulamadım PC healt status bölümü yok yani. Sistemde bir sıkıntı yok şu an sadece işlemci fanı çok sesli sürekli tam devirde çalışıyor.

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Sistem Özellikleri

Anakart: ASRock G41C - GS
İşlemci: Intel Pentium Dual Core E6500
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5450
RAM: Kingston 4 GB DDR3
İşlemci Fanı: Akasa Intel LGA775

Anakart 1.png Anakart 2.png Bios 1.jpg Bios 2.png
Arkadaşlar bir yardım edin. Anakart sahte mi onu da anlayamıyorum sitesindeki sürücüleri ve BIOS'u da yükleyemedi, anakartın modelini de hiçbir programla göremiyorum.
GittiGidiyor üzerinden satın almıştım satıcı da fatura ve garanti göndermemiş. GittiGidiyor aradım ve para transferini durdurdular. Eğer iadeyi başlatırsam diğer parçalar ile uyumlu yeni bir anakart bulmam lazım. Şimdi ben ne yapayım bana bir yol gösterin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı