ASROCK G41C-GS ile GT 1030 Uyumlu mu?

3 GB DDR2 demeniz yetmez. CPU-Z indirin, Memory kısmının ekran görüntüsünü atın. 3 GB DDR2 tek bellek modülü değil mi?

Buyrun,bunları satıp DDR3 ram almak istiyorum açıkcası.

Dosya Ekleri

• upload_2017-10-28_13-13-13.png
    80,8 KB · Görüntüleme: 233
Fotoğraf gelmemiş ama. Tamam şimdi geldi. Anladığım kadarıyla iki slot bellek var. Bu durumda onları satın, evet. Sonra size çift kanal DDR3 bellek önerisi yapabiliriz. Hangi işlemciyi alacaktınız?

Fotoğraf gelmemiş ama. Tamam şimdi geldi. Anladığım kadarıyla iki slot bellek var. Bu durumda onları satın, evet. Sonra size çift kanal DDR3 bellek önerisi yapabiliriz. Hangi işlemciyi alacaktınız?
Peki,ne kadara satmalıyım.Anakartımda 4 adet ram slotu var,anladığım kadarıyla 2 adet DDR2,2 adet'te ddr3 var.İntel Xeon E5430 işlemciyi almayı düşünüyorum.

Evet 2 DDR2 2 DDR3 var. Bu anakart ve işlemcilerde bellek kontrolcüsü işlemcide değil kuzey köprüsünde olduğu için DDR2 de 3 de kullanılabilir. O RAM'leri alan olmaz bence. Olsa da taş çatlasın 50 lira verir. Onlara çok bel bağlamayın yani.

Anladım,siz hangi RAM'i önerirsiniz.Bütçem 120 lira ve DDR3 RAM düşünüyorum.

120 liraya sıfır 8 GB DDR3 RAM bulunmuyor ya bütçeyi yükseltin ya da ikinci ele yönelin. DDR2 de 3 de desteği var ama aynı zamanda değil yani ya DDR2 ya 3 kullanacaksınız.

120 liraya sıfır 8 GB DDR3 RAM bulunmuyor ya bütçeyi yükseltin ya da ikinci ele yönelin. DDR2 de 3 de desteği var ama aynı zamanda değil yani ya DDR2 ya 3 kullanacaksınız.
Son olarak,her DDR3 RAM bu anakart modeline uyarmı?.1333 MHZ'yi geçmeyecek şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…