Asrock G41M-VS3 DDR3 RAM Ekran Gelmeme Sorunu

musti_seven

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar dostlar abiler. 3 gün önce anakartım yandı ve anakart aldım. Anakartın ozellikleri;
  • DDR3 RAM
  • 775 pin
  • Intel Core 2 Duo E6500'dü yanlış değilse.
Eski ECS markalı ankartim yandi ve Asrock G41M-VS3 aldım.

Önceden 2 GB DDR3 1333 RAM vardı üzerinde. Ekran kartimi yukseltince RAM de yükseltmek istedim ve 4 GB DDR3 1333MHz 10600'lük bir RAM aldım fakat taktığimda RAM'i görmedi.
2 GB RAM'i çıkarıp 4 GB RAM'i taktım bilgisayarın ekranı gelmedi. Sizce sorun neden olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM konusunda anakartınız desteklemiyor olabilir. 10600'lük RAM yok. 1600 Mhz RAM aldınız ve anakartınız desteklemedi sanırım. RAM çıkartınca eski RAM ile çalışıyor mu bilgisayar?

Anakartınız O.C ile 1333 Mhz destekliyor. Eski RAM ile takıp deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abilerim kardeşlerim bu konuyu açanın kuzeniyim aynı gün aldık anakartları aynı sorunu yaşıyoruz bios güncellemesini nasıl yapacağız bir de bir sorun daha var
resimde gördüğünüz gib indirdim sitdeden biosu bu hatayı verdi

bir sorun daha var cpu nun fan ı çok hizlı çalışıyor önceki anakartta böyle değildi acil cevap

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16,7 KB · Görüntüleme: 501
Aynı sorun bende de var Kingston 2gb ddr3 1333 mhz ram takılı sorunsuz çalışıyor ama farklı bir ram takıp açtığımda hiç görüntü gelmiyor Hynix ve G-Skill markalı 2 farklı ram denedim aynı özelliklerde ikisinde de görüntü gelmiyor (tek tek her slota denedim hepsini ayrı taktım yine bir sonuç yok). BIOS update etmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı