ASRock G41M-VS3 Mac OS X Kurulumu

afacan152

Hectopat
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Guitarist
Merhaba Arkadaşlar. Ben Süleyman Ekici.

Öncelikle Daha Önce Hiç Mac Kullanmadım :)Peki Neden Kullanmak İstiyorum? Çok Merak Ediyorum. Anakart Modelimi Vereceğim. Pc Uygunsa Kurulacak Dosyaları Sizden İstiyorum :) Şimdiden Çok Teşekür Eder Saygılarımı sunarım.

• Ekran Kartım : Nvidia Genforce 9400 GT
  • İşletim Sistemim : Şuan Windows 8 64 Bit
  • Anakartım :Asrock G41M - VS3
  • İşlemcim: pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz 2.99 GHZ
  • Ram: 4 GB

Biliyorum Pc Çok Sağlam değil ama Sizin Gibi Technopat'lara işlemez.

Teşekkürler en kısa zamanda cevap bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok Teşekür Ederim Recep Abi iyi ki Varsınız. Onemli olan bişeyler bilmek değil, sizin gibi paylasımda ve yardımda bulunmak. Siz bu yolda iyi iş çıkarıyorsunuz size ve tüm TECHNOPAT lara Teşekkür Ediyorum.

- - - Güncellendi - - -

Basarılı Bir şekilde kurdum. Kurulumda Ekran kartında Bir Problem Çıktı Bir Kac Kodla O Sorunuda Aştım. Bu konuda bana destek olduğun için recep abi size teşekkür ederim ve aynı zamanda bnimki gibi bir anakartınız varsa ve problem yasıyorsanız yardımcı olurum. Teşkkürler Technopad Ailesi.

tvbmt.jpg

Çok Afedersiniz Öncelikle recep abi sizin video izledim aslında siz kodu biliyorsunuz.

• -v -x ile ilk once ne hata alıyorum dedim bir baktım sizin hatanın aynısı recep abi
  • DRM Status 8877652 hatası ! ( bu hata sizin kurduğunuz kasanın aldığınız hatayı farketim)
  • GraphicsEnabler=No (Ve bu kod benim kurtaran kod oldu xD)

- - - Güncellendi - - -

Hatta Bios Ayarını Nasıl olcağınla ilgili Küçük Bir kaynakta Paylaşayım :) ALINTIDIR BU VİDEO ARKADAŞLAR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı