2020 Ekim-Kasım gibi topladım ve temiz kullandım. Alacak olan kişiye güzelce termal macun yenilemesi ve temizliğini yapıp vereceğim. Ek olarak anakart üzerindeki Switch'i değiştirip RAM'leri 1333MHz kullanabilirsiniz. İstek olursa öyle veririm. Ürünlerimi ister deneyip görüp alabilirsiniz ister güzelce sarıp kargolayabilirim. Benim aldığım fiyattan toplarsak 150+150+303+83= 686TL eder fakat aldığım fiyattan vermiyorum. Fiyattan "3"leri atıp soğutucuyu da hediye ediyorum. 600TL gibi bir fiyat düşünüyorum bu 4 parçaya. Bunları satabilirsem AM4 işlemci alacağım.
Buradan bana ulaşmak için mail kullanabiliriz, oradan numaramı veririm detaylı bir şekilde konuşup anlaşırız. -> borayigit989@gmail.com
Birçok kez buraya da yazdım bu sistemi şu kadar topladım diye, isteyen profilimden bulup bakabilir. İyi forumlar, iyi alışverişler dilerim.
Bütçeyi aşar hocam bu Sadece işlemci için bütçe çıkarmaya çalışıyorum bunları satarak.
Bir an önce dolar yükselmeden güncelleme yapabilsem iyi olacak @Lux ultisi kullanan kedi sistem arıyorsunuz sanırım @bedirhank_14 neye güldünüz acaba? Beni de aydınlatır mısınız?
Bütçeyi aşar hocam bu Sadece işlemci için bütçe çıkarmaya çalışıyorum bunları satarak.
Bir an önce dolar yükselmeden güncelleme yapabilsem iyi olacak @Lux ultisi kullanan kedi sistem arıyorsunuz sanırım @bedirhank_14 neye güldünüz acaba? Beni de aydınlatır mısınız?