Antalya'da bulunan Vatan şubesinin BIOS güncellemesi yapmadığını öğrenince ben de fabrika çıkışlı kabylake işlemcilerle uyumlu olan bu anakartı almayı düşünüyorum. Açıkçası Asrock markası ülkemizde pek yaygın olmadığı için güven sorunu yaşıyorum. Sizce bu anakartı almalı mıyım?
Ülkemizde yaygın olmaması kötü olduğu anlamına gelmez, ASRock çok kaliteli ürünler üreten bir firmadır ve 1. sınıf diyebileceğim birçok anakart modeline sahiptir.
Hiç şüphe etmeden alabilirsin. Anakart konusunda diğerlerinden aşağı kalır yanı yok.
ASRock yurt dışında oldukça tercih edilen ve beğenilen bir markadır. Hatta çoğu hız aşırtma denemeleri, ASRock anakartlar ile gerçekleşir. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Yurt dışında çoğu sistem toplayanlar ASRock markasını kullanıyor diye söylüyordu sene 2009'da bir arkadaşım. Sistem toplarsam ASRock alacağım diyordu. İlk defa duyduğum bir markaydı ve sanki dandik ürünleri var gibime geliyordu. Meğer kazın ayağı öyle değilmiş. Adamlar baya baya 1. sınıf çok kaliteli ürün üretiyorlar ve bazı modelleri çok hesaplı. Tercih edebilirsin. OC için tavsiye ediyorlar hatta.
Ülkemizde yaygın olmaması kötü olduğu anlamına gelmez, ASRock çok kaliteli ürünler üreten bir firmadır ve 1. sınıf diyebileceğim birçok anakart modeline sahiptir.
Hiç şüphe etmeden alabilirsin. Anakart konusunda diğerlerinden aşağı kalır yanı yok.