vusalaliyev Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 392 Çözümler 5 Yer Azerbaycan, Baku 18 Kasım 2019 #1 Ön ve arka jak girişlerim çalışmıyor. Realtek HD Audio indirip kurdum, denetim masasında yöneticisi yok. Anakart: ASRock H61M-VS Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2019
Ön ve arka jak girişlerim çalışmıyor. Realtek HD Audio indirip kurdum, denetim masasında yöneticisi yok. Anakart: ASRock H61M-VS
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #2 Silinen üye dedi: Ön ve arka jak girişlerim çalışmıyor. Realtek HD Audio indirip kurdum, denetim masasında yöneticisi yok. Anakart: ASRock H61M-VS Genişletmek için tıkla... Böyle bir çevirici veya ses kartı alıp takabilirsiniz. Ses Kartı - Dahili & Harici Ses Kartı - n11 Ses Kartı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Ses Kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ön ve arka jak girişlerim çalışmıyor. Realtek HD Audio indirip kurdum, denetim masasında yöneticisi yok. Anakart: ASRock H61M-VS Genişletmek için tıkla... Böyle bir çevirici veya ses kartı alıp takabilirsiniz. Ses Kartı - Dahili & Harici Ses Kartı - n11 Ses Kartı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Ses Kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
KS KS vusalaliyev Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 392 Çözümler 5 Yer Azerbaycan, Baku 18 Kasım 2019 #3 Aldım ama bozuldu.Youtube bakınca driverdan aktif ede biliyomuşuz indirdim kurdum ama denetim masasına gelmedi. Artı 0 Eksi
Aldım ama bozuldu.Youtube bakınca driverdan aktif ede biliyomuşuz indirdim kurdum ama denetim masasına gelmedi.