ASRock, Intel Arc A770 ve A750 Ekran Kartlarını Sessiz Sedasız Yeniledi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

ASRock, Intel Arc A770 ve A750 Challenger ekran kartlarının yenilenmiş versiyonlarını tanıttı. Güncellenen modellerde soğutma tasarımı ve ekran bağlantı noktalarında değişiklikler göze çarpıyor. Uzun bir aradan sonra ASRock, Intel’in Arc serisine yeni varyantlar ekledi. Intel A770 Challenger SE 16 GB OC ve A750 Challenger SE 8 GB OC modelleri, beklenmedik bir şekilde yenilendi. ASRock bu […]

Devamı: ASRock, Intel Arc A770 ve A750 Ekran Kartlarını Sessiz Sedasız Yeniledi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hiç tavsiye etmiyorum ASRock. Hatta tüm Intel ekran kartlarını. A380 aldım Amazon'dan bozuk çıktı. Geri gönderdim 3 ay oldu iade süreci devam ediyor yazıyor. 5.500 lira az da değil yani. Kartı görünce moralim bozuldu yine.

Asrock kötülemek baya bir tuhaf. Her markada sorun yaşanılır ben Asus'dan çok çektim ve sorunumu asus çözmeyi bırak yedek parça satışı bile yapmadılar. Asrock 6600 challenger ekran kartını 1 - 2 sene kadar kullandım en ufak sorun yaşamadım sogutma performansıda harikaydı.

ASRock markasında sorun yok ama evet, Intel ekran kartı alınmaz o konu da haklısınız bahsi geçen kartlar trafo gibi zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…