ASRock N68C-GS-FX ile GTX 1050 uyumu

Mustafamert77

Kilopat
Daha fazla  
İkinci el bilgisayar topluyorum da elimde olan; ekran kartı Zotac 1050 OC, işlemci FX4300, anakart olarak eski anakartlardan ASRock N68C-GS-FX AM3+ anakart. Bu ekran kartı ile uyumlu olup olmaması aklıma takıldı. Anakart icinde onboard ekran kartı varmış ve bu benim aklımı karıştırdı. Acaba bu anakart ile ekran kartı uyumlu mudur? Uyumlu değil ise güncel ekran kartlarından hangileri ile uyumludur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur ama işlemci darboğaz yapıyor. Ekran kartının tam gücünü kullandırtmıyor. Haberiniz olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bottleneck Calculator'de yüzde 1.9 çıkıyor.

Bottleneck Calculator'de yüzde 1.9 çıkıyor.

Video da %30'a kadar çıkabilen bir darboğaz var. O tarz sitelere pek itibar etmemek lazım. Gerçek sonuçlara bakılmalı. Ayrıca bu sisteme ne kadar verilecek. Sadece anakart mı alınacak? İşlemci varsa darboğaza takılmaya gerek yok.

Son düzenleme:
İşlemci ve ekran kartı var evet sistem toplam 1700 civarı tutuyor. İkinci el topluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…