Madem bütçe sıkıntın yok, bu anakarta bir sistem kurmak yerine, sıfırdan kurman daha mantıklı olur. En basitinden AM4 işlemci ve Sata III desteklemiyor. O yüzden çok büyük performans artışı yaşayamazsın.Bilgisayarın performansını beğenmiyorum, bütçeden yana sorun yok. Tüm ekipmanların hepsi birbirine uyacak şekilde toplamak, performansını arttırmak istiyorum, görüşlerinize açığım.
Bu yorumu bekliyordumMadem bütçe sıkıntın yok, bu anakarta bir sistem kurmak yerine, sıfırdan kurman daha mantıklı olur.
Kasayı değiştirme dostum sende. Ne gerek var ki böyle eski anakarta yatırım yapmaya?Bu yorumu bekliyordumNiyetim yıllardır kullandığım emektar sistemi az da olsa geliştirmek. Tek hevesim bu. Fakat ekipmanların birbirine uyumlarını pek anlamıyorum.
Başkan milyarlar yatırmıyorum sonuçta ufak tefek ekstra+ parçalar için sormuştum.. Canavar toplamıyorum ne de olsa.Kasayı değiştirme dostum sende. Ne gerek var ki böyle eski anakarta yatırım yapmaya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.