BerkHan. Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir fan almayı düşünüyorum. Başlıkta belirttiğim gibi overclock yapacağım. Anakartım ve işlemcim overclock yapmaya müsait mi ? Araştırdım ancak çoğu yerde İngilizce'ydi. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir fan almayı düşünüyorum. Başlıkta belirttiğim gibi overclock yapacağım. Anakartım ve işlemcim overclock yapmaya müsait mi ? Araştırdım ancak çoğu yerde İngilizce'ydi. Yardımcı olursanız sevinirim
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #2 USS yerine UCC diyecektiniz sanırım. Neyse, o işlemciye OC yapamazsınız. Yapmaya kalmayın. Parça yakabilme olasılığınız var.
USS yerine UCC diyecektiniz sanırım. Neyse, o işlemciye OC yapamazsınız. Yapmaya kalmayın. Parça yakabilme olasılığınız var.
BerkHan. Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #3 Evet UCC olacaktı özür dilerim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Edit : Başka bir düşüncesi olan var mı ? Son düzenleme: 31 Ağustos 2015
Evet UCC olacaktı özür dilerim. Yorumunuz için teşekkür ederim. Edit : Başka bir düşüncesi olan var mı ?