ASRock Phantom Gaming X RX580 8GB alınır mı?

@Yakup548 Ben ASRock modelini alamadım. Gönderiyi paylaştıktan 2 - 3 gün sonra Sapphire Pulse modeli 1796 TL'ye düşmüştü ardından gidip onu aldım.

Ama ASRock modelini az çok araştırmıştım, ürün sizi kesinlikle üzmez. Ayrıca AMD'nin yazılımı ile ekran kartınızın fan seviyesini kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (131).png
    104,7 KB · Görüntüleme: 125
Teşekkür ederim
Peki şunu sorayım o zaman, sapphire pulse olan modeli de 80 tl fark ile satılıyor şuan, gerekirse kutuyu açmadan iade de edebilirim, ama farka değer mi, bütçemi çok zorladım ve gereksiz 1 tl bile harcamak istemiyorum o yüzden kılı kırk yarıyorum.

@Yakup548 Ben kendim yaklaşık 3 haftadır Sapphire Pulse modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Oynadığım tek oyun Battlefield 1 aldığım sıcaklık değerleri gayet normal.

Bu markanın ilk kartı olduğundan tüketiciye herhangi bir kronik sorun yaşatmamak için kılı kırk yarmaları gerekir. Ben bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Sapphire AMD ekran kartlarının XFX, HIS, Powercolor ile birlikte amiral markasından biridir. Asrock'ta bunlara dahil olacak görünüyor.

Teşekkürler, benim kart da bir gelsin de bakayım değerlere nasıl.

Bizi de haberdar edin hocam.

Ne kadar çok marka o kadar rekabet olur yani biz kullanıcılara her anlamda olumlu yansıyor bu durum. Ama hala Sapphire kartları hemen bozuluyor tarzı cümleler duyuyorum bazılarından, ne kadar doğru bilinmez.

Sapphire markasının genelde ürünleri çabuk bozuluyor ya da mutlaka sorun çıkartıyor. Örnek vereyim amcam yıllardır Zotac ekran kartı alırdı Nvidia tabanlı daha sonra AMD'ye yönelince 2 kere Sapphire marka aldı birisi garanti süresi bitmesine yakın artifact veriyordu diğeri de bellek hatası veriyordu oyunu belli bir süre oynayınca ekran da görüntü kesiliyordu mesela HD7850 ekran kartların da bile en sorunlu marka Sapphire'dir çok sorun çıkartıyordu Powercolor'un HD7850 ekran kartını kullandım yıllarca bir kere sorun yaşamadım arkadaşım 2 kere değişim yaparak aynı kartı aldı Sapphire HD7850 hep hatalıydı. AMD tarafından seçilmesi gereken markalar bana göre Powercolor , XFX , MSI'dır. Asus bile sorunlu çıkıyor AMD tarafında. İnşallah sorunsuz kullanırsınız ekran kartınızı ama Sapphire artık önerilmiyor malzeme kalitesini düşürdüğünü okumuştum bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…