Kleons Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2019 #1 ASRock Phantom RX 590 OC Edition vs Sapphire Pulse RX 590 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2019
T tuncayfb Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 24 Çözümler 1 11 Eylül 2019 #2 Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Ben de merak ediyorum.
M Mustafa Karaağaç Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 168 11 Eylül 2019 #3 Kleons dedi: ASRock Phantom RX 590 OC Edition vs Sapphire Pulse RX 590 Genişletmek için tıkla... AsRockun oc'li versiyonuzla sapphire'nin pulsesini karşılaştırmak mantıklı olmaz. sapphirde eger nitro+ olan olursa hangisi daha ucuzsa o alınmalı. eger sadece bu ikisini soruyosanız AsRock.
Kleons dedi: ASRock Phantom RX 590 OC Edition vs Sapphire Pulse RX 590 Genişletmek için tıkla... AsRockun oc'li versiyonuzla sapphire'nin pulsesini karşılaştırmak mantıklı olmaz. sapphirde eger nitro+ olan olursa hangisi daha ucuzsa o alınmalı. eger sadece bu ikisini soruyosanız AsRock.
T tuncayfb Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 24 Çözümler 1 11 Eylül 2019 #4 Nitro olmayan seri ile ne gibi bir farkı var hocam? Karşılaştırmak doğru olmaz demişsiniz de farklı klasman gibi algıladım ben.
Nitro olmayan seri ile ne gibi bir farkı var hocam? Karşılaştırmak doğru olmaz demişsiniz de farklı klasman gibi algıladım ben.
B Berkay9412 Centipat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 57 11 Eylül 2019 #5 tuncayfb dedi: Nitro olmayan seri ile ne gibi bir farkı var hocam? Karşılaştırmak doğru olmaz demişsiniz de farklı klasman gibi algıladım ben. Genişletmek için tıkla... Nitro olmayan seri stock kartın tasarımlanmış ve çok az Mhz değerleri arttırılmış versiyonudur. Nitro versiyonu daha yüksek Mhz değerlerine sahip.
tuncayfb dedi: Nitro olmayan seri ile ne gibi bir farkı var hocam? Karşılaştırmak doğru olmaz demişsiniz de farklı klasman gibi algıladım ben. Genişletmek için tıkla... Nitro olmayan seri stock kartın tasarımlanmış ve çok az Mhz değerleri arttırılmış versiyonudur. Nitro versiyonu daha yüksek Mhz değerlerine sahip.
Kleons Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2019 #6 Peki Asrock mu Sapphire Nitro+ Special Edition mı arada 200 TL fark var bence değmez
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Eylül 2019 #7 Nitronun fazla bir artısı olduğunu düşünmüyorum ancak sapphire iyidir.
S stickyconsole Decapat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 88 11 Eylül 2019 #8 Ben oyumu sapphire pulse'tan yana kullanıyorum. Asrock kartın ses ve ısısından şikayet edenler vardı.
Ben oyumu sapphire pulse'tan yana kullanıyorum. Asrock kartın ses ve ısısından şikayet edenler vardı.