ASRock Phantom RX 6800 alınır mı?

13 bine o sistemi alıp kasayla monitörü dediğini alıp sonra ileride param olunca am5 anakart ram işlemci mi alayım diyorsunuz yani?

Evet, 7600X+6800 1080p'de güzel gider.
Düşük kalmaz mı peki 1080p de yani 7600x ve 6800 varken 2k da oynanmaz mı o tereddütte kalıyorum hep. 2k ve 1080p arasında fark yok mu pek görüntü güzelliği açısından?

Oynanır, sizin kararınız 2K'da 3 yıl 1080P'de 5-6 yıl civarı götürür.
Sizin önerdiğiniz 24 inç 1080p monitör 4 bin lira benim baktığım asus tuf vg27aqz 2k 27 inç monitör 7 bin lira sizce aradaki 3 bin liralık farkı vermeye değer mi görüntü açısından ve büyük ekran daha çok seviyorum hem 3 inç daha büyük hem de 2k olacak 3 bin liraya değer diyorsanız 2k olanı alayım.

27inç 1080P'de var, isterseniz yakındaki bir mağazadan deneyimleyin hem 1080 hem 2K, sistemi ne kadar kullanacaksınız?

27inç 1080P'de var, isterseniz yakındaki bir mağazadan deneyimleyin hem 1080 hem 2K, sistemi ne kadar kullanacaksınız?
Sistemin ne kadar uzun giderse o kadar iyi tabiki ama en azından 2-3 yıl götürmesini isterim sonra yine ufak tefek yükseltmeler yapabilirim. Dediğiniz gibi bir mağazadan incelemem güzel olabilir aslında.

Sistemin ne kadar uzun giderse o kadar iyi tabiki ama en azından 2-3 yıl götürmesini isterim sonra yine ufak tefek yükseltmeler yapabilirim. Dediğiniz gibi bir mağazadan incelemem güzel olabilir aslında.
Hocam selam @yapiz. Ekran kartı için furmark testi istedim hocam 8. Dakikada fan hızı 54lerdeyken sıcaklık 74-75 derece oldu. Normal mi bu değerler? Videolarını atsam inceleyebilir misiniz?

Son düzenleme:

MSAA 8X ise idare eder bir değer, alınabilir.

MSAA 8X ise idare eder bir değer, alınabilir.
Hocam konu açtım bununla ilgili video atılmıyor sanırım siteye o yüzden fotoğraf yükleyebildim bakabilirsiniz isterseniz. Kasa kötü fotoğraflara ekledim ondan dolayı da olabilir mi? 8x açık değil sanırım bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…