En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yerinizde olsam bunları alıp ileride 11-12K'ya AM5'e geçerdim.
Düşük kalmaz mı peki 1080p de yani 7600x ve 6800 varken 2k da oynanmaz mı o tereddütte kalıyorum hep. 2k ve 1080p arasında fark yok mu pek görüntü güzelliği açısından?
Düşük kalmaz mı peki 1080p de yani 7600X ve 6800 varken 2K da oynanmaz mı o tereddütte kalıyorum hep. 2K ve 1080p arasında fark yok mu pek görüntü güzelliği açısından?
Sizin önerdiğiniz 24 inç 1080p monitör 4 bin lira benim baktığım asus tuf vg27aqz 2k 27 inç monitör 7 bin lira sizce aradaki 3 bin liralık farkı vermeye değer mi görüntü açısından ve büyük ekran daha çok seviyorum hem 3 inç daha büyük hem de 2k olacak 3 bin liraya değer diyorsanız 2k olanı alayım.
Sizin önerdiğiniz 24 inç 1080p monitör 4 bin lira benim baktığım ASUS TUF VG27AQZ 2K 27 inç monitör 7 bin lira sizce aradaki 3 bin liralık farkı vermeye değer mi görüntü açısından ve büyük ekran daha çok seviyorum hem 3 inç daha büyük hem de 2K olacak 3 bin liraya değer diyorsanız 2K olanı alayım.
Sistemin ne kadar uzun giderse o kadar iyi tabiki ama en azından 2-3 yıl götürmesini isterim sonra yine ufak tefek yükseltmeler yapabilirim. Dediğiniz gibi bir mağazadan incelemem güzel olabilir aslında.
Sistemin ne kadar uzun giderse o kadar iyi tabiki ama en azından 2-3 yıl götürmesini isterim sonra yine ufak tefek yükseltmeler yapabilirim. Dediğiniz gibi bir mağazadan incelemem güzel olabilir aslında.
Hocam selam @yapiz. Ekran kartı için furmark testi istedim hocam 8. Dakikada fan hızı 54lerdeyken sıcaklık 74-75 derece oldu. Normal mi bu değerler? Videolarını atsam inceleyebilir misiniz?
Sistemin ne kadar uzun giderse o kadar iyi tabii ki ama en azından 2-3 yıl götürmesini isterim sonra yine ufak tefek yükseltmeler yapabilirim. Dediğiniz gibi bir mağazadan incelemem güzel olabilir aslında.
Hocam selam @yapiz. Ekran kartı için FurMark testi istedim hocam 8. Dakikada fan hızı 54'lerdeyken sıcaklık 74-75 derece oldu. Normal mi bu değerler? Videolarını atsam inceleyebilir misiniz?
Hocam konu açtım bununla ilgili video atılmıyor sanırım siteye o yüzden fotoğraf yükleyebildim bakabilirsiniz isterseniz. Kasa kötü fotoğraflara ekledim ondan dolayı da olabilir mi? 8x açık değil sanırım bu arada.
Hocam konu açtım bununla ilgili video atılmıyor sanırım siteye o yüzden fotoğraf yükleyebildim bakabilirsiniz isterseniz. Kasa kötü fotoğraflara ekledim ondan dolayı da olabilir mi? 8X açık değil sanırım bu arada.