1 ay önce bir ürün aldım toplamda 250 TL "Fatura bedeli" olan ürüne ek + 20 TL kargo ücreti ile 270 TL ye ürünü mü aldım. Her neyse bu ürün kasama uymadığını anladım ve geldiği zaman kullanmadan iade ettim. İade ücretim geldiğinde ise 220 TL gibi bir mebla gelmişti.kargo bahanesiyle Resmen 50 TL...
Bundan aylar aylar önceydi 😅 ürünün teknik servisinin Akortek olduğunu bilmeyerek bir Power Supply aldım almaz olsaydım :) ürün kısa bir süre sonra bomba gibi patladı ama sorun burada değil bu olabilir, asıl sorun ürünün teknik servise gitmesiyle başladı adamlara ürünü göndermek için yaklaşık 3...
1 Ay önce Teknobiyotik'ten bir bilgisayar topladım fakat 1 aydır bu bilgisayarda bu kapanıp açılma muhabbeti var. Ne zaman servise yollasam bizde bir sıkıntı yok deyip geri yolladılar. SSD'ye kurmuştum Windows'u ve SSD'yi laptopa taktığımda bir sıkıntı olmamıştı. Bundan yola çıkarak donanımsal...
Bana ASRock daha iyi gibi geldi. BIOSTAR'ın sitesine girdim, sitesinde bile özen göstermemişler. Kartın nasıl bir soğutma sistemine sahip olduğunu sitesinde öğrenemedim.
Bana ASRock daha iyi gibi geldi. BIOSTAR'ın sitesine girdim, sitesinde bile özen göstermemişler. Kartın nasıl bir soğutma sistemine sahip olduğunu sitesinde öğrenemedim.
Bu konu hakkında açılmış çok konu var. Günahlarına girmek istemem ama kullanıcı yorumları bunu doğrular nitelikte. Benim aklımda Seasonic Focus 650 W +80 Gold PSU'yu almak vardı ancak garanti servisi Teknobiyotik diye vazgeçtim. Eğer sistem toplarsam FSP marka PSU almayı düşünüyorum.