ASRock RX 570 vs BIOSTAR RX 570

BIOSTAR 8 GB modelini alırsam ve bir sıkıntı çıkarsa nasil Teknobiyotiğe iade edebilirim ya da garantiyr yollayabilirim?
Ben bu aralar yaşanan sıkıntılardan dolayı teknobiyotiği pek önermiyorum. Hakkında pek bir bilgim olduğunu da söyleyemem ;

Ben bu aralar yaşanan sıkıntılardan dolayı teknobiyotiği pek önermiyorum. Hakkında pek bir bilgim olduğunu da söyleyemem;

Hocam Sinerji'den Sapphire RX 570 Lite versiyonu var. Onu alırsam bir sorun yaratır mı? Bir sorun olduğunda iade edebilir miyim?

Bana ASRock daha iyi gibi geldi. BIOSTAR'ın sitesine girdim, sitesinde bile özen göstermemişler. Kartın nasıl bir soğutma sistemine sahip olduğunu sitesinde öğrenemedim.

Peki iade gibi konuda Teknobiyotik sorun çıkarır mı?

Peki iade gibi konuda Teknobiyotik sorun çıkarır mı?

Bu konu hakkında açılmış çok konu var. Günahlarına girmek istemem ama kullanıcı yorumları bunu doğrular nitelikte. Benim aklımda Seasonic Focus 650 W +80 Gold PSU'yu almak vardı ancak garanti servisi Teknobiyotik diye vazgeçtim. Eğer sistem toplarsam FSP marka PSU almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…