Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 23 Nisan 2020 #1 ASRock RX 5700 XT phantom Gaming ekran kartı alınır mı? Oyun testlerine baktığımda 80 dereceye kadar dayanıyor sizce sıcaklık fazla değil mi?
ASRock RX 5700 XT phantom Gaming ekran kartı alınır mı? Oyun testlerine baktığımda 80 dereceye kadar dayanıyor sizce sıcaklık fazla değil mi?
Çözüm ahmed ensar 23 Nisan 2020 Yük altında gayet normal. Sıcaklık yükselir ise kart fan hızını artırarak sıcaklığı 80 derecede tutmaya çalışır.
Yük altında gayet normal. Sıcaklık yükselir ise kart fan hızını artırarak sıcaklığı 80 derecede tutmaya çalışır.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.041 Makaleler 7 Çözümler 6 23 Nisan 2020 #2 Yük altında gayet normal. Sıcaklık yükselir ise kart fan hızını artırarak sıcaklığı 80 derecede tutmaya çalışır. Artı 0 Eksi Çözüm
Yük altında gayet normal. Sıcaklık yükselir ise kart fan hızını artırarak sıcaklığı 80 derecede tutmaya çalışır.
KS KS Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 23 Nisan 2020 #3 ahmed ensar dedi: Yük altında gayet normal. Sıcaklık yükselir ise kart fan hızını artırarak sıcaklığı 80 derecede tutmaya çalışır. Genişletmek için tıkla... Örneğin Sapphire Nitro modeli de yük altındayken en fazla 70 dereceye çıkıyor o yüzden bana fazla geldi. Artı 0 Eksi
ahmed ensar dedi: Yük altında gayet normal. Sıcaklık yükselir ise kart fan hızını artırarak sıcaklığı 80 derecede tutmaya çalışır. Genişletmek için tıkla... Örneğin Sapphire Nitro modeli de yük altındayken en fazla 70 dereceye çıkıyor o yüzden bana fazla geldi.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.041 Makaleler 7 Çözümler 6 23 Nisan 2020 #4 Kim Dokja dedi: Örneğin Sapphire Nitro modeli de yük altındayken en fazla 70 dereceye çıkıyor o yüzden bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Benim tahminim ASRock sessiz çalışsın diye fan hızını düşürüyor 80 dereceye sabitliyor. Artı 0 Eksi
Kim Dokja dedi: Örneğin Sapphire Nitro modeli de yük altındayken en fazla 70 dereceye çıkıyor o yüzden bana fazla geldi. Genişletmek için tıkla... Benim tahminim ASRock sessiz çalışsın diye fan hızını düşürüyor 80 dereceye sabitliyor.