ASRock RX 6700 XT Challenger alınır mı?

Onurcan52

Picopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar hazır bir sistem alıyorum 16 bine Ryzen 5500 16 GB RAM 500 GB SSD ve bu ekran kartı var. Sizden isteğim başka ekran kartı önerisi değil bu modelin bu markada iyi çalışıp çalışmadığını söylemeniz olacak şimdiden teşsekkür ederim vereceğiniz bilgiler için.

Evet arkadaşlar hazır bir sistem alıyorum 16 bine Ryzen 5500 16 GB RAM 500 GB SSD ve bu ekran kartı var. Sizden isteğim başka ekran kartı önerisi değil bu modelin bu markada iyi çalışıp çalışmadığını söylemeniz olacak şimdiden teşsekkür ederim vereceğiniz bilgiler için.

SSD'yı 1TB yapar mısın?

SSD'yı 1TB yapar mısın?
hocam ssd yi 1 tb yapıcam alıcağım zaman sonrasındada işlemciyi 1 ay içinde 5600 yapsam rahat olurum bence

Standartları yakalayan bir model. Kronik sorun yarattığına dair bir içeriğe şu zamana kadar denk gelmedim.
hocam hazır senide yakalamışken 6700 kullanıyosan nasıl bi ekran kartı rtx den hangi ekran kartına eşit memnunmusun bi fikir verebilirmisin

Hocam hazır seni de yakalamışken 6700 kullanıyosan nasıl bir ekran kartı RTX'den hangi ekran kartına eşit memnun musun bir fikir verebilir misin?
Ben ekran kartı yükseltmesi olarak ikinci el almıştım. Bu saatten sonra hazır sistem bileşeni olması dışında 6000 serisine sıfır ücreti ödenmez. Performans olarak Youtube üzerinden bakabilirsiniz. 1080p'de önümüzdeki yılları rahatlıkla çıkarabilecek bir kart. FSR 3.0-FG eklentileri yayıldığında kartın uzun ömürlülük hali zaten yükselecektir.

Ben ekran kartı yükseltmesi olarak ikinci el almıştım. Bu saatten sonra hazır sistem bileşeni olması dışında 6000 serisine sıfır ücreti ödenmez. Performans olarak Youtube üzerinden bakabilirsiniz. 1080p'de önümüzdeki yılları rahatlıkla çıkarabilecek bir kart. FSR 3.0-FG eklentileri yayıldığında kartın uzun ömürlülük hali zaten yükselecektir.
sağol dostum bilgin için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı