Ömer taha atilla Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 206 3 Ağustos 2023 #1 Hangi kartı almalıyım? Fiyatları birbirine yakın.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Sıfır alacaksan İkisi de değil. RTX 4060 en mantıklısı.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 Ömer taha atilla dedi: Sıfır değil hocam Genişletmek için tıkla... Fiyatları nedir peki?
Ömer taha atilla Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 206 3 Ağustos 2023 #5 İkisi de yakın birbirine sadece hangisinin soğutması vs daha iyidir diye fikir almak istedim ikisinden birini alacağım.
İkisi de yakın birbirine sadece hangisinin soğutması vs daha iyidir diye fikir almak istedim ikisinden birini alacağım.
A Ahmet090 Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 nexpugnable dedi: Sıfır alacaksan İkisi de değil. RTX 4060 en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... 4060 mı ? 3060ti dan kötü bir kart deil mi (dlss hariç)
nexpugnable dedi: Sıfır alacaksan İkisi de değil. RTX 4060 en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... 4060 mı ? 3060ti dan kötü bir kart deil mi (dlss hariç)
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 Ömer taha atilla dedi: İkisi de yakın birbirine sadece hangisinin soğutması vs daha iyidir diye fikir almak istedim ikisinden birini alacağım. Genişletmek için tıkla... Phantom Gaming alin o zaman. Ahmet090 dedi: 4060 mı ? 3060ti dan kötü bir kart deil mi (dlss hariç) Genişletmek için tıkla... Kas gücü derseniz gülerim açıkçası. Teknoloji yerini dolduruyor, güncellik daha bi' önemli bu zamanda.
Ömer taha atilla dedi: İkisi de yakın birbirine sadece hangisinin soğutması vs daha iyidir diye fikir almak istedim ikisinden birini alacağım. Genişletmek için tıkla... Phantom Gaming alin o zaman. Ahmet090 dedi: 4060 mı ? 3060ti dan kötü bir kart deil mi (dlss hariç) Genişletmek için tıkla... Kas gücü derseniz gülerim açıkçası. Teknoloji yerini dolduruyor, güncellik daha bi' önemli bu zamanda.
A Ahmet090 Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 nexpugnable dedi: Phantom Gaming alin o zaman. Kas gücü derseniz gülerim açıkçası. Teknoloji yerini dolduruyor, güncellik daha bi' önemli bu zamanda. Genişletmek için tıkla... ona birşey demiyorum 4060 kötü bir kart deil mi ? 6700xt vram ve güç olarak daha iyi ben mi yanlışım
nexpugnable dedi: Phantom Gaming alin o zaman. Kas gücü derseniz gülerim açıkçası. Teknoloji yerini dolduruyor, güncellik daha bi' önemli bu zamanda. Genişletmek için tıkla... ona birşey demiyorum 4060 kötü bir kart deil mi ? 6700xt vram ve güç olarak daha iyi ben mi yanlışım
Ömer taha atilla Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 206 3 Ağustos 2023 #9 nexpugnable dedi: Phantom Gaming alin o zaman. Kas gücü derseniz gülerim açıkçası. Teknoloji yerini dolduruyor, güncellik daha bi' önemli bu zamanda. Genişletmek için tıkla... Phantom Gaming'in soğutması daha iyi galiba.
nexpugnable dedi: Phantom Gaming alin o zaman. Kas gücü derseniz gülerim açıkçası. Teknoloji yerini dolduruyor, güncellik daha bi' önemli bu zamanda. Genişletmek için tıkla... Phantom Gaming'in soğutması daha iyi galiba.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #10 Ömer taha atilla dedi: Phantom Gaming'in soğutması daha iyi galiba. Genişletmek için tıkla... Phantom Gaming her anlamda bir tık daha iyi. Ahmet090 dedi: ona birşey demiyorum 4060 kötü bir kart deil mi ? 6700xt vram ve güç olarak daha iyi ben mi yanlışım Genişletmek için tıkla... Kötü bir Kart değil. Ama VRAM falan hikâye artık. Gelecekte Pek bir olayı kalmayacak kas gücü diye alınan modellerin.
Ömer taha atilla dedi: Phantom Gaming'in soğutması daha iyi galiba. Genişletmek için tıkla... Phantom Gaming her anlamda bir tık daha iyi. Ahmet090 dedi: ona birşey demiyorum 4060 kötü bir kart deil mi ? 6700xt vram ve güç olarak daha iyi ben mi yanlışım Genişletmek için tıkla... Kötü bir Kart değil. Ama VRAM falan hikâye artık. Gelecekte Pek bir olayı kalmayacak kas gücü diye alınan modellerin.